Cetatenie digitala. Conectat și protejat in mediul online- dezbatere

|
15.03.2018 4:00pm
Locatia: Strada Esarfei nr. 63-71, sector 3, intrarea prin Aleea Tândală

Școala Metropolitană ARC, din Bucuresti, vă invită la evenimentul “Conectat și protejat: libertate si siguranta in mediul online”. Acesta va avea loc joi, 15 martie 2018, ora 16:00  la sediul Scolii Metropolitane ARC  din Strada Esarfei nr. 63-71, sector 3 (intersectia Splaiul Unirii cu Mihai Bravu), intrarea prin Aleea Tândală.

Interventii:

  1. Ligia Necula – jurnalist
  2. Alexandru Simion Ana – expert IT&C
  3. Florentin Streche – Data Analyst
  4. Ioana Șandru – psiholog
  5. Reprezentanți ISMB

Întâlnirea își propune să aducă împreună peste 50 de reprezentanți ai elevilor, părinților, educatorilor, presei, cu scopul promovării drepturilor și responsabilităților pe Internet privind datele personale, facilitând astfel creșterea nivelului de informare cu privire la modalitățile optime de prevenire și combatere a abuzurilor în mediul online.

Acest eveniment este organizat de Clasa a VI-a coordonată de prof.Carmen Tanase și prof. Luiza Cristea   din Școala Metropolitană ARC, din București pentru înscrierea în cadrul concursulului Ora de Net – „Cetățenia digitală. Drepturi și responsabilități pe Internet privind datele personale.” – ediția 2018. Conținutul acestui eveniment nu reprezintă în mod necesar poziția oficială Ora de Net, program care vizează siguranța online a copiilor, coordonat la nivel național de Organizația Salvați Copiii. Mai multe detalii despre acesta sunt disponibile pe platforma www.oradenet.ro.

Vă așteptăm cu drag!