Vezi ofertele unei mari agentii pentru inchirieri apartamente din centrul Bucurestiului

Daca iti doresti un apartament elegant, care sa fie situat in apropierea locului tau de munca, ai la dispozitie ofertele de la departamentul de inchirieri al companiei Regatta – una dintre cele mai mari agentii din capitala. Zonele selecte din Bucuresti, cum ar fi Primaverii, Floreasca, Herastrau, Baneasa sau Iancu Nicolae, se afla in atentia expertilor in tranzactii imobiliare ai acestei companii de top.

Bineinteles ca superbele locuinte de lux aflate in centrul Bucurestiului nu puteau lipsi din aceasta oferta ampla, intocmita cu profesionalism de catre consultantii agentiei. Exista multe alte motive pentru care clientii Regatta opteaza pentru apartamente centrale: acestea sunt usor accesibile si ofera numeroase facilitati. Chiar daca preturile pot fi mai mari decat in cazul unor locuinte din cartiere mai indepartate, merita sa alegi aceste variante confortabile si elegante, catre care se indreapta atentia specialistilor acestei companii extrem de competitive.

 

Ofertele de inchirieri apartamente din centrul Bucurestiului

Cei care se afla in cautarea unor locatii unice vor putea beneficia de ofertele de inchirieri apartamente din centrul Bucurestiului propuse de expertii Regatta. Una dintre variante se refera la un duplex superb aflat in zona Floreasca, disponibil pentru suma lunara de 4500 euro. Acest gen de inchirieri ofera avantaje multiple: ambianta este una de exceptie, iar eleganta acestui complex rezidential exclusivist ii va uimi chiar si pe cei mai pretentiosi clienti ai companiei imobiliare. Ofertele nu se opresc, insa, aici – peste 170 apartamente rafinate, cu amenajari ultramoderne, au fost inregistrate la aceasta sectiune a site-ului agentiei.

 

Alaturi de multe alte propuneri deosebit de atractive, categoria de inchirieri include un apartament de 4 camere din zona Herastrau-Soseaua Nordului, care beneficiaza de 4 dormitoare, 3 bai si 2 balcoane elegante. Daca vei opta pentru acest tip de apartamente elegante, stilul de viata al familiei tala se va schimba complet – alaturi de locuintele rezidentiale, casele din centrul Bucurestiului se afla in apropierea celor mai mari statii de metrou si ofera acces usor la terase, mall-uri, restaurante si saloane de spa de o eleganta iesita din comun.

 

Apartamente de lux la Regatta Imobiliare, una dintre cele mai mari agentii din Bucuresti

Nicio cladire eleganta din capitala nu va fi exclusa din ofertele propuse de Regatta Imobiliare, una dintre cele mai mari agentii din Bucuresti dedicata sectorului de lux. Indiferent daca ne referim la inchirieri de apartamente sau vanzari de vile sau spatii comerciale, ne putem baza in totalitate pe profesionalismul expertilor companiei.

Pentru inceput, putem lua in consideratie un aspect foarte important in ceea ce priveste inchirierile de apartamente in centrul orasului: daca alegi o astfel de varianta, vei avea acces usor catre toate cartierele din Bucuresti si vei putea ajunge repede la cele mai mari statii de metrou ale capitalei.

In plus, zonele rezidentiale si de lux ale Bucurestiului iti vor oferi tot confortul pe care ti-l doresti, alaturi de diverse tipuri de facilitati moderne – apartamentele sunt prevazute cu amenajari de calitate, sisteme de climatizare performante, terase spatioase si locuri de parcare.

 

In Bucuresti (in special in centrul orasului) exista numeroase posibilitati de inchirieri ale unor apartamente de lux prin intermediul acestei mari agentii, iar ofertele selectate de Regatta Imobiliare te vor ajuta sa descoperi cele mai frumoase zone ale Bucurestiului.

Date de contact:
Nume: Dana Bunaciu
Functie: Redactor
Email: contact@authority.ro
Telefon: 0766538047
Cuvinte cheie:
apartamente,apartamente de vanzare,apartamente bucuresti,regatta


Comunicat publicat de: Authority Network (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Authority Network

Modelele unice de lampadare si plafoniere promovate pe DecoStores - sute de variante online!

Ambianta unei incaperi este creata nu numai prin alegerea inspirata a unor piese elegante de mobilier (de genul celor promovate de DecoStores), ci si prin…

Sute de apartamente de vanzare in oferta agentiei Regatta

Urmand trendul crescator al vanzarilor de locuinte bucurestene, mai multe proprietati imobiliare din capitala au fost scoase la vanzare in ultima perioada. Interesul cumparatorilor fata de apartamentele…

Vezi unde gasesti diverse variante de tricouri si treninguri de firma pentru barbati

Site-urile de haine ne ofera o gama larga de produse, dar un numar din ce in ce mai mare de cumparatori prefera variantele de firma.…

Incearca modelele de pantofi cu toc gros promovate de ShopAlert!

Noul sezon a inceput si garderoba ta „asteapta” pantofii eleganti care completeaza tinutele chic ale verii. Stim cu totii ca modelele cu toc gros (dar si…

De unde cumparam mancare pentru cainele sau pisicuta noastra? Viziteaza un pet shop online cu produse de calitate!

Site-ul PetsMania este un pet shop care promoveaza online articole de calitate dedicate micutilor nostri prieteni. Acum poti comanda cele mai recente produse pentru caini,…
Vezi profilul Authority Network