Sute de apartamente de vanzare in oferta agentiei Regatta

Urmand trendul crescator al vanzarilor de locuinte bucurestene, mai multe proprietati imobiliare din capitala au fost scoase la vanzare in ultima perioada. Interesul cumparatorilor fata de apartamentele din zonele premium este in continua crestere, motiv pentru care expertii agentiilor de profil si-au indreptat atentia catre acest segment al pietei.

Prin intermediul companiei Regatta, vom descoperi sute de propuneri extrem de atractive, care vizeaza unele dintre cele mai cautate cartiere din Bucuresti. Prin urmare, vom pune accent pe ofertele situate in zone precum Herastrau, Arcul de Triumf, Nordului sau Floreasca si vom trece in revista principalele lor avantaje.

 

Descopera oferta de apartamente a agentiei Regatta: oportunitati de exceptie pentru segmentul locuintelor de lux

 

Proprietatile elegante din Herastrau, Aviatorilor sau Dorobanti ne ofera o ambianta excelenta si, nu in ultimul rand, ocazia de a beneficia de proximitatea unor scoli, centre comerciale sau clinici de exceptie. Unul dintre principalele avantaje ale apartamentelor din aceasta categorie tine de usurinta cu care vom gasi mijloace de transport catre toate punctele orasului.

 

Din vasta oferta disponibila pe piata, consultantii acestei companii de top au selectat locatii centrale si ultracentrale, care iti vor permite un acces extrem de usor la cele mai mari statii de metrou. Stilul arhitectural al imobilelor, decoratunile interioare si finisajele se bucura, de asemenea, de o atentie speciala din partea specialistilor companiei. Descopera oferta de apartamente a agentiei Regatta si pregateste-te pentru oportunitatea de a achizitiona un apartament de lux intr-una dintre cele mai cautate zone din Bucuresti. Spre exemplu, proprietatile elegante din vecinatatea parcului Herastrau vor oferi un mediu optim familiei tale, iar copiii se vor bucura sa descopere numeroase spatii verzi, locuri de joaca si centre de tip after-school.

 

Cei care prefera cartierele rezidentiale, vor avea de asemenea la dispozitie zeci de propuneri pentru cartiere cum Dorobanti, Floreasca sau Primaverii. Pentru o suma ce depaseste 1100000 euro, vei putea achizitiona un superb apartament din Primaverii avand 5 camere spatioase si suprafata de 215 mp. Proprietatea dispune de locuri de parcare aflate in subsolul imobilului, centrala termica si dotari de cea mai buna calitate.

 

In aceeasi sectiune a ofertei, vom intalni o serie de locuinte luxoase aflate in vecinatatea parcului Herastrau. Prin intermediul companiei bucurestene, cei care iti doresc o locuinta de lux vor putea intra in posesia unui superb penthouse cu 4 camere, prevazut cu sala de dining, terasa amenajata cu gratar, 3 bai, birou si spatii de depozitare. Camerele apartamentului sunt prevazute cu sisteme de climatizare performante si mobilate cu piese avand un design de exceptie. In cadrul acestei oferte variate, vei avea ocazia unica de a descoperi apartamentul rafinat, modern si spatios pe care ti-l doresti.

 

Multi opteaza, de asemenea, pentru locuinte ultramoderne situate in zone ultracentrale cum ar fi Calea Victoriei, Unirii, Dacia sau Cotroceni.

 

Nu ezita sa studiezi oferta exceptionala a companiei Regatta, ai carei specialisti te vor ajuta sa descoperi apartamentul ideal pentru familia ta. Agentia iti aduce sute de propuneri deosebit de interesante, care vizeaza unele dintre cele mai apreciate cartiere bucurestene. Amenajarile interioare de calitate si locatiile ultracentrale sunt doar o parte din avantajele oferite de aceste locuinte selecte.Cuvinte cheie:
apartament,apartamente,regatta,apartamente de vanzare


Comunicat publicat de: Authority Network (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Authority Network

Modelele unice de lampadare si plafoniere promovate pe DecoStores - sute de variante online!

Ambianta unei incaperi este creata nu numai prin alegerea inspirata a unor piese elegante de mobilier (de genul celor promovate de DecoStores), ci si prin…

Vezi unde gasesti diverse variante de tricouri si treninguri de firma pentru barbati

Site-urile de haine ne ofera o gama larga de produse, dar un numar din ce in ce mai mare de cumparatori prefera variantele de firma.…

Incearca modelele de pantofi cu toc gros promovate de ShopAlert!

Noul sezon a inceput si garderoba ta „asteapta” pantofii eleganti care completeaza tinutele chic ale verii. Stim cu totii ca modelele cu toc gros (dar si…

De unde cumparam mancare pentru cainele sau pisicuta noastra? Viziteaza un pet shop online cu produse de calitate!

Site-ul PetsMania este un pet shop care promoveaza online articole de calitate dedicate micutilor nostri prieteni. Acum poti comanda cele mai recente produse pentru caini,…

Oferta de carti pentru copii si in engleza pe eLibrar - mii de produse pe site!

Peste 16000 de carti dedicate copiilor te asteapta pe acest site imens, care aduce in atentia vizitatorilor online o oferta uimitor de bogata. Daca te preocupa…
Vezi profilul Authority Network