Usile Z, una dintre cele mai bune inventii pentru un vestiar metalic

Un vestiar metalic este unul dintre cele mai utile obiecte de mobilier, intrucat permite depozitarea hainelor si a incaltamintei de strada, a echipamentului sportiv sau profesional, dar si a bunurilor personale, precum telefon, portofel, bijuterii, chei etc.

Acesta poate fi folosit atat in sali de sport, piscine si complexe termale, cat si pentru domeniile de activitate care presupun purtarea unor haine speciale. In aceasta categorie intra atat spitalele, cat si restaurantele sau firmele de curatenie, ai caror angajati trebuie sa se schimbe la inceputul si la finalul programului, din motive de igiena.

In prezent, oferta unui furnizor profesionist de papetarie, birotica si articole de mobilier, precum Viamond, include numeroase modele de vestiar metalic. Vorbim despre cele compacte, cusetate, compartimentate (curat/murdar), scolare, cu bancuta etc. Insa de departe cele mai eficiente, din punctul de vedere al suprafetei ocupate si al spatiului de depozitare pus la dispozitia utilizatorilor, sunt modelele cu usi Z.

Asa cum le spune si numele, acestea au forma literei Z, fapt ce permite existenta a doua compartimente intr-un spatiu care, in mod normal, ar fi fost destinat pentru unul singur. Prin aceasta gaselnita, vestiarul metalic a fost practic reinventat, oferind producatorilor noi oportunitati si noi idei de design. Magazinul tau online preferat iti pune la dispozitie nu mai putin de 10 modele cu usi Z, iar unele dintre acestea beneficiaza si de reduceri si cadouri importante, dupa cum vei vedea in cele ce urmeaza:

1. Vestiar metalic cu 2 usi Z ECO+ si CADOU 5 umerase si 100 de botosei – 584,99 de lei (o reducere de 207,12 lei fata de pretul obisnuit)

Dimensiuni: 400 x 450 x 1.800 de milimetri / Greutate: 21 de kilograme / Garantie: 2 ani;

CADOU: umerase confectionate din plastic rigid / botosei de unica folosinta din polietilena de culoare albastra (marime universala);

2. Vestiar metalic cu 4 usi Z ECO+ si CADOU 10 umerase si 10 halate albe – 964,99 de lei (o reducere de 339,56 de lei)

Dimensiuni: 775 x 450 x 1.800 de milimetri / Greutate: 41 de kilograme / Garantie: 2 ani;

CADOU: umerase / halate de unica folosinta din polietilena de culoare alba (marime universala);

3. Vestiar metalic cu 6 usi Z ECO+ si CADOU 6 casti de protectie si 6 veste de semnalizare – 1.393,99 de lei (o reducere de 489,69 de lei)

Dimensiuni: 1.150 x 450 x 1.800 de milimetri / Greutate: 55 de kilograme / Garantie: 2 ani;

CADOU: casti de protectie cu fixare in 6 puncte, marime 58, diverse culori / veste de semnalizare galbene, 100% poliester, cu benzi reflectorizante de 5 cm latime si marime M.

Toate aceste modele de vestiar metalic sunt fabricate din tabla sudata, cu o grosime de 0,7 milimetri si sunt prevazute cu usi cu butuc cilindru (2 chei pentru fiecare usa). Modelele ECO+ sunt tratate cu vopsea ignifuga, in camp electrostatic, avand culoarea standard gri (cod RAL 7035). Usile sunt ranforsate pe interior cu un profil metalic care asigura intarirea si robustetea acestora, iar vestiarele sunt prevazute cu fante de aerisire, care permit o buna ventilatie a interiorului. Aceste dulapuri sunt realizate in Romania si vin in stare complet asamblata, pentru ca tu sa le poti utiliza imediat ce au fost livrate.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
vestiar metalic, viamond


Comunicat publicat de: Viamond (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Viamond

Cauti vestiarul metalic ideal? Iata pasii pe care trebuie sa ii urmezi!

Vestiarul metalic este una dintre piesele de mobilier nelipsite din institutiile sau domeniile in care nevoia personalului angajat sau a vizitatorilor de a isi schimba…

Tine cont de specificatiile utile ale unui vestiar metalic!

Daca vrei sa beneficiezi de cel mai avantajos raport calitate-pret pentru un vestiar metalic, ai ocazia sa descoperi, la Viamond.ro – magazinul online de birotica,…
Vezi profilul Viamond