Cauti vestiarul metalic ideal? Iata pasii pe care trebuie sa ii urmezi!

Vestiarul metalic este una dintre piesele de mobilier nelipsite din institutiile sau domeniile in care nevoia personalului angajat sau a vizitatorilor de a isi schimba vestimentatia este una stringenta. Acestea sunt nelipsite din institutiile in care personalul trebuie intotdeauna sa poarte o uniforma specifica, exemplele fiind numeroase, precum medicii, asistentii medicali, cadrele militare, personalul din constructii, agentii de paza sau chiar angajatii marilor centre comerciale.

Vestiarul metalic este o piesa de mobilier nelipsita din institutiile si domeniile in care nevoia angajatilor sau a vizitatorilor de a isi schimba vestimentatia este una stringenta. Astfel, putem intalni vestiare metalice atat in incaperi amenajate special, cat si pe coridoarele unor scoli, licee sau gradinite, insa in acest caz numai cu rol de depozitare, nu si pentru schimbarea hainelor.

Totodata, vestiarele metalice sunt nelipsite din institutiile in care personalul trebuie intotdeauna sa poarte o uniforma speciala, exemple fiind medicii, asistentii medicali, cadrele militare, personalul din constructii, agentii de paza sau chiar angajatii marilor centre comerciale. Mai mult, salile de sport si fitness trebuie sa puna la dispozitia clientilor si angajatilor posibilitatea de a schimba vestimentatia si de a depozita echipamentul sportiv si garderoba cu care au venit. Asadar, indiferent de functie, domeniul de activitate sau sportul practicat, un vestiar metalic vine in ajutorul oricui are nevoie de spatiu sigur de depozitare si acces facil la lucrurile depozitate.

Revenind la institutiile de invatamant, vestiarul metalic este o piesa de mobilier foarte utila pentru profesori si elevi deopotriva, oferindu-le acestora posibilitatea de a depozita in siguranta materialele didactice sau obiectele personale. Mai putem intalni vestiare metalice si in studiourile de pictura sau de fotografie, unde apare din nou nevoia de depozitare a ustensilelor si a aparatelor si nevoia de schimbare frecventa a vestimentatiei.

In functie de nevoile aparute, criteriile de baza de care trebuie sa tii cont in alegerea unui vestiar metalic potrivit pentru tine sunt urmatoarele:

– Atunci cand este necesara doar depozitarea hainelor, vei avea nevoie de un model de vestiar cu doua compartimente: unul pentru hainele curate, celalalt pentru cele murdare;
– Daca doresti, in schimb, sa depozitezi diferite instrumente, aparate si alte obiecte de dimensiuni medii sau mici, e indicat sa optezi pentru varianta cu minimum 4-6 compartimente.

Pe langa aceste doua criterii absolut decisive, in alegerea unui vestiar metalic cu adevarat util pe termen lung trebuie sa mai ai in vedere si aspectele ce descriu calitatea si functionalitatea, dupa cum urmeaza:

– Materialul din care este fabricat. Pentru a fi sigur de durabilitate si robustete pe termen lung, vestiarul metalic pe care il alegi trebuie fabricat din tabla de otel cu grosimea de minimum 0,6 mm, profilata. Vei elimina, in acest fel, nevoia de interventii si reparatii pe parcursul utilizarii.

– Starea in care este livrat. Procesul montarii unui vestiar metalic poate fi unul foarte dificil pentru utilizator, motiv pentru care aceste piese de mobilier trebuie sa fie complet asamblate la livrare. Un alt motiv, la fel de important, este cel ca vestiarele complet asamblate sunt, in general, modele mult mai robuste si de durata.

– Sistemul de inchidere. Calitatea si functionalitatea spatiilor de depozitare, mai ales daca sunt destinate mai multor persoane anume sau chiar publicului larg, este data si de siguranta conferita de sistemul de inchidere. Pentru a putea depozita cu incredere obiectele personale si pentru a avea acces facil la ele, vei avea nevoie de un sistem de inchidere pe baza de butuc cilindru cu cheie.

– Dotari suplimentare. Ca in majoritatea cazurilor, dotarile suplimentare fac diferenta dintre o experienta de utilizare standard si una foarte buna, asadar poti adauga cateva beneficii de ordin practic din lista de mai jos:
– raft si bara pentru umerase in cazul vestiarelor pentru haine;
– fante de aerisire in acoperis pentru o mai buna circulatie a aerului;
– suport pentru umbrela si vas de colectare a apei;
– picioare de 15 cm inaltime care iti permit sa cureti spatiul de sub dulap.

Alte comunicate publicate de Viamond

Usile Z, una dintre cele mai bune inventii pentru un vestiar metalic

Un vestiar metalic este unul dintre cele mai utile obiecte de mobilier, intrucat permite depozitarea hainelor si a incaltamintei de strada, a echipamentului sportiv sau…

Tine cont de specificatiile utile ale unui vestiar metalic!

Daca vrei sa beneficiezi de cel mai avantajos raport calitate-pret pentru un vestiar metalic, ai ocazia sa descoperi, la Viamond.ro – magazinul online de birotica,…
Vezi profilul Viamond