Sesiuni de călcat eficiente și grijă pentru țesături cu stația de călcat Tefal Pro Express Care

Nu-i așa că și tu simți că parcă timpul se comprimă? De cele mai multe ori, preferi să calci doar ce folosești a doua zi, trezindu-te în weekend că momentele pe care doreai să le petreci cu cei dragi, dispar pur și simplu… sub muntele de rufe necălcate! Uită de grija lor! Ca de fiecare dată poți conta pe Tefal! Sau mai exact, pe noua stație de călcat Tefal Pro Express Care, pentru rezultate perfecte şi grijă deosebită pentru ţesături în fiecare zi.

Ții totul sub control cu tehnologiile exclusive Smart Technology™ și Protect System!
Tefal Pro Express Care este staţia de călcat cu boiler de înaltă presiune care are grijă de hainele tale. Cu Pro Express Care poți ajusta aburul și temperatura în funcție de tipul de țesătură, datorită Smart Technology™ – combinația optimă de temperatură și abur, adaptate automat pentru fiecare tip de material, printr-o simplă atingere.
În plus, tehnologia exclusivă Protect System, transformă în abur picăturile de apă ce rămân în fier, prevenind astfel scurgerea acestora şi formarea petelor pe haine.
Aburul de înaltă presiune eliberat, de până la 7.2 bari și jetul puternic de până la 500 g/min, oferă performanțe excelente și îndepărtează rapid cutele, chiar și în cazul materialelor groase. Aburul pătrunde adânc în ţesătură, dăruindu-ți experiența inegalabilă a unei sesiuni de călcat extrem de rapide, dar mai ales fără efort! Rezervorul de apă detașabil de 1.6l se reumple ușor, astfel că tu poți călca fără întreruperi, pentru mai mult timp!
Talpa Gliss/Glide Protect Autoclean cu vârf de precizie oferă acces ușor în zonele dificile
Inovație revoluționară Tefal, talpa Gliss/Glide Protect Autoclean asigură difuzia optimă a aburului. Datorită acesteia, stația de călcat alunecă perfect pe țesătură, în orice direcție.
În plus, talpa Gliss/Glide Protect Autoclean se bucură de o rezistență ridicată împotriva zgârieturilor și opțiunea de autocurățare îți garantează întreținerea ușoară a aparatului.
Iar dacă moda a readus în garderobă cutele și pliseurile, vârful ascuțit al stației de călcat Tefal Pro Express Care îți oferă acces ușor în zonele dificile. Prin jetul de abur vertical, perfect pentru materialele delicate, eliminarea cutelor de pe perdele sau haine devine acum posibilă.

Colector anticalcar, pentru performanța constantă a aburului mai mult timp
Colectorul anticalcar de la Pro Express Care colectează şi îndepărtează chiar şi cele mai fine particule de calcar din boiler, asigurând performanța constantă şi durabilă a aburului și prelungind astfel durata de viaţă a aparatului.
În plus, funcția Eco are rolul de a micșora cu 20% nivelul de consum al energiei, comparativ cu consumul în poziția maximă a aburului. Stația de călcat are și un sistem de blocare, ce asigură transportarea ei cu ușurință și evită accidentele ce pot apărea în manevrarea aparatului, în timp ce baza triunghiulară îi conferă stabilitate.
Spune “Adio!” coșmarului rufelor necălcate, cutelor, sau petelor de pe haine! Cu Tefal Pro Express Care, te bucuri acum de sesiuni de călcat inteligente, rapide și eficiente. Și de mai mult timp pentru tine și cei dragi!

Despre Tefal®:
Tefal, ingeniozitate acasă
De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase care oferă un gătit echilibrat și sănătos, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice și de călcat, Tefal oferă soluții inovatoare, conviviale, care oferă plăcerea de a le utiliza în fiecare zi.
Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.tefal.ro.

Galerie foto:


Cuvinte cheie:
Tefal Pro Express Care, Statii de calcat Tefal


Comunicat publicat de: Pure Media Solutions (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pure Media Solutions

Rowenta îți face bagajul de vacanță! Tu stabilești destinația finală a distracției!

#Tehnologie   #Bucuresti Vizualizari: 40
Biletele sunt deja rezervate, lista cu obiective turistice finalizată, iar kit-ul de vacanță Rowenta pregătit să îți ofere un look de invidiat oriunde ai merge.…

Vara aceasta pornește în călătorie cu noile produse de la Tefal!

#Tehnologie   #Bucuresti Vizualizari: 45
Bucură-te de stilul tău de viață oriunde ai merge sau oricât de lungă ar fi călătoria. Tefal lansează vara aceasta gama de caserole, travel cups…

Be fabulous cu noua gamă pentru îngrijirea părului Premium Care de la Rowenta. For your inner diva!

#Tehnologie   #Bucuresti Vizualizari: 62
Crezi că ai nevoie de cei mai în trend hair-styliști pentru ca părul tău să arate impecabil și să-și mențină hidratarea naturală? Descoperă noutatea acestei…

Prețuri răcoritoare și amenajări de vară la Brico Depôt

#Constructii   #Bucuresti Vizualizari: 110
Brico Depôt dă startul amenajărilor de vară și a atmosferei de vacanță, iar temele nautice în culori diafane îi cuceresc și îi inspiră pe iubitorii…

Lasă grijile deoparte și bucură-te de animalul tău de companie! De curățenie are grijă Rowenta Compact Power™ Animal Care

#Tehnologie   #Bucuresti Vizualizari: 83
Feel safe @home and love your pet! Este sfatul pe care ți-l dau specialiștii de la Rowenta care au soluția pentru curățenia din locuința pe…
Vezi profilul Pure Media Solutions