Agriro Fresh lansează două game de salate Oliveris Ready to Eat

Cu ocazia împlinirii a 21 de ani pe piață, Agriro Fresh, lansează două noi game de salate sub brandul Oliveris: Ready to Eat Veggie si Ready to Eat High Protein.

Gama Veggie cu gust exotic îmbină dulceața fructelor (mango și ananas) cu gustul sofisticat al rucolei, presărat cu mix de semințe de floarea soarelui și dovleac, crutoane vegane gouda, iar dressingul veggie se îmbină armonios și îi dă nota de final pentru a crea armonia perfectă.

Gama High Protein conține ingredientele necesare pentru un aport consistent de energie pe tot parcursul zilei și este disponibilă în trei variante: Emmental, Cheddar și Goat. Acestea contin o combinație delicioasă de salate proaspete (indivia frisee, radicchio rosso, baby spanac și valeriană), porumb dulce, măsline, semințe de floarea soarelui și dovleac, alături de un sos dulce-acrișor.

Produsele au fost dezvoltate cu atenție pentru a oferi o opțiune sănătoasă și convenabilă celor care au un stil de viață activ și încărcat, dar care își doresc să se hrănească în mod corect în orice moment al zilei.

Suntem încântați să anunțăm lansarea celor două game, „Ready to Eat Veggie” și “High Protein”. Ne străduim să fim mereu inovatori și să dezvoltăm produse noi, care să răspundă nevoilor și preferințelor consumatorilor noștri.

Noile produse sunt deja disponibile în magazinele Carrefour și Penny Market din toată țara; așteptăm cu nerăbdare să primim feedback-ul dumneavoastră și sperăm că veți încerca noile  noastre game, a declarat Cosmina Măhara, Co-Founder & General Manager Agriro Fresh.

Produsele Agrio Fresh  sunt create cu ingrediente de înaltă calitate și sunt gândite pentru a oferi un gust delicios și o nutriție echilibrată.

 

Despre Agriro Fresh

 

Cu o prezență de peste 20 de ani pe piață, Agriro Fresh este producător de salate proaspete, ready to eat și plante aromate, cu un portofoliu de peste 150 de produse.

Portofoliul Agriro Fresh include trei branduri: “Oliveris”, “Master Fresh” „Master Fruit”.


Alte comunicate publicate de Pure Media Solutions

Asociația Sărbătoarea Gustului demarează un program educațional în peste 6.000 de școli din România

Peste 170.000 de elevi din România vor învăța la școală principiile unei alimentații sănătoase. Începând din această lună, toți elevii de clasa a III-a la…

WMF lanseaza in premiera in Romania espressorul profesional pentru acasa, WMF Perfection

Un moment prețios pentru toate simțurile WMF, lider mondial în producția de espressoare profesionale, prin noul espressor WMF Perfection, aduce în confortul casei tale experiența…

Tefal Romania și Saatchi & Saatchi lansează primul tur virtual în „Bucătăria Jamilei"

Tefal, lider mondial pe piața vaselor de gătit*, alături de Geanina Staicu Avram, cea mai cunoscută și urmărită creatoare de conținut pe segmentul culinar din…

Fabrica Elis Pavaje de la Arad deschide oportunități pentru 80 de noi locuri de muncă în vestul țării

08 Februarie 2023. Fabrica de la Arad este cea mai mare investiție a companiei, în valoare de 20 de milioane de euro. Platforma noii fabrici…

Elis Pavaje susține învăţământul profesional dual

Elis Pavaje, lider pe piața românească a prefabricatelor de beton, se implică în dezvoltarea învăţământului profesional dual prin inițierea unui parteneriat cu Liceul Tehnologic ,,Dorin…
Vezi profilul Pure Media Solutions