Rowenta Air Force Precision pentru o barba perfecta de trei zile!

Pregătește-te pentru cea mai cool vară și fii gata să arăți fabulous, effortless and in no time! Cu Air Force Precision de la Rowenta ai acum barba perfectă de trei zile! Rowenta îţi asigură un look de revistă, fast and easy, pentru ca tu să te bucuri de ceea ce contează cu adevărat!

Pregătește-te pentru cea mai cool vară și fii gata să arăți fabulous, effortless and in no time! Cu Air Force Precision de la Rowenta ai acum barba perfectă de trei zile! Rowenta îţi asigură un look de revistă, fast and easy, pentru ca tu să te bucuri de ceea ce contează cu adevărat!

Cine spune că trebuie să pierzi mult timp pentru imaginea pe care ți-o dorești? Sau să petreci ceasuri întregi la salon pentru sesiunile de grooming? Încearcă aparatul de tuns barba Rowenta Air Force Precision TN4800 și convinge-te că poți avea un look impecabil fără bătăi de cap!

Rowenta Air Force Precision este aparatul de tuns barba care îți garantează rezultate precise şi perfecte de fiecare dată, oricât de exigent ai fi în ceea ce privește felul în care arăți.

Lama deosebit de ascuţită a noului aparat, cu înveliş din titan și unghi de tăiere perfect asigură performanță excepțională, iar motorul cu până la 7.500 de rotaţii pe minut garantează precizie, dintr-o singură mişcare.

Pentru că ești un bărbat ocupat, nu ai de ce să pierzi vremea la salon și nici nu trebuie să cureți baia după ce îți aranjezi barba! Aparatul are încorporată tehnologia vacuum, cu turbină de mare viteză, care aspiră în proporție de 90 la sută părul tăiat, astfel încât nu mai este necesar să cureţi suprafeţele după sesiunea de tuns.

Nu trebuie să-ți faci griji pentru pielea ta! Sistemul Soft Contour al aparatului asigură precizie ridicată pe zonele faciale delicate, evitând iritațiile și protejând pielea.

Vrei să arăți perfect, nu aproape perfect? Rowenta Air Force Precision este creat exact pentru tine: aparatul poate fi reglat pentru 20 de lungimi diferite, cu o precizie de jumătate de milimetru, astfel că tu vei putea controla totul în cele mai mici detalii.

Și cum nu ești obișnuit să depinzi de nimeni și de nimic, Rowenta Air Force Precision nu te lasă atunci când ai nevoie! Prevăzut cu bateria Lithium Ion, care se încarcă în doar o oră și 40 de minute, și cu o durată de viață de două ori mai mare decât cea a bateriei NiMh, aceasta asigură o autonomie de 45 de minute, pentru utilizarea sa în cel puțin trei sesiuni complete de tuns barba.

În plus, indicatorul LCD al aparatului, cu trei niveluri de autonomie, de 15, 30 sau 45 de minute, îți semnalizează timpul de funcționare rămas!

Be the man you want to be! Fă-ți timp pentru ceea ce contează cu adevărat! Pentru detaliile mici, dar importante, cum e barba perfectă de trei zile, contează pe Rowenta! Vara asta, keep it in style cu Rowenta Air Force Precision!

 

***

Despre Rowenta    

                                

Rowenta a luat naștere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflați în căutarea produselor de înaltă performanță, ușor de folosit și cu design funcțional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gamă largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling și epilatoare, la aspiratoare și produse pentru îngrijirea țesăturilor, create din respect pentru consumator și pentru mediul înconjurător. Pentru mai multe informații accesează www.rowenta.ro, www.facebook.com/RowentaRomania

 

 

 Comunicat publicat de: Pure Media Solutions (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pure Media Solutions

10 ani de reparabilitate alături de Groupe SEB

Grija față de mediul înconjurător face parte din ADN-ul Groupe SEB. Tocmai de aceea, Tefal, Rowenta, Krups și Moulinex, cele patru mărci Groupe SEB prezente…

Tefal ActiFry® – Dragoste de la primul … cartof prăjit!

Întotdeauna în spatele unui preparat deosebit se află o poveste de dragoste care începe cu o privire, cu o aromă sau un gust special. Rețeța…

Alain Alexanian - Chef cu o stea Michelin susține Sărbătoarea Gustului 2017

Sărbătoarea Gustului debutează în forță joi, 16 noiembrie 2017 în cadrul RomHotel, Centrul Expozițional Romexpo, Pavilionul G7. Și anul acesta, o serie de profesioniști ai…

Rowenta Wet & Dry – Be the man you want to be

Impecabil, perfect, extravagant, elegant – superlativele definitorii ale unui bărbat care dorește să impresioneze încă de la prima apariție. Perfecțiunea are însă nevoie de un…

Sărbătoarea Gustului la a VII-a ediție!

București, 16 Noiembrie 2017 – Are loc deschiderea oficială a celei de a VII-a ediții a Festivalului Sărbătoarea Gustului, în incinta Centrului Expozițional Romexpo, pavilionul…
Vezi profilul Pure Media Solutions