Ronexprim, lider pe piata aparatelor de masura, participa la 3 evenimente importante de profil

Ronexprim, lider inca din 1991 pe piata autohtona de instrumente de masura, aparatura de laborator si instrumente de cantarire electronica, isi prezinta produsele si serviciile in cadrul a trei evenimente importante de profil, care vor avea loc in lunile septembrie, octombrie si noiembrie.

Ronexprim, lider inca din 1991 pe piata autohtona de instrumente de masura, aparatura de laborator si instrumente de cantarire electronica, isi prezinta produsele si serviciile in cadrul a trei evenimente importante de profil, care vor avea loc in lunile septembrie, octombrie si noiembrie. Acestea se desfasoara in Bucuresti, iar din partea companiei participa departamentele Analitice si T&M.

In continuare, gasesti informatii despre fiecare dintre cele trei simpozioane la care participa Ronexprim in perioada urmatoare:

Regional South East European Conference 2018

Ajuns la cea de-a patra editie, RSEEC 2018 va avea loc in perioada 3 – 5 octombrie 2018, la Universitatea Politehnica din Bucuresti. Simpozionul este organizat de Comitetul National Roman al CIGRE, in colaborare cu Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi, CNTEE Transelectrica si Comisia Energetica a Departamentului de Stiinte Tehnice din cadrul Academiei Romane. Organizat cu ajutorul CIGRE Paris, RSEEC 2018 va avea loc in Biblioteca Centrala a Universitatii Politehnice, iar din partea Ronexprim vor fi prezente departamentele Analitice.

The 12th Central and Eastern Proteomic Conference

Evenimentul, ajuns la cea de-a 12-a editie, se va desfasura intre 24 si 26 octombrie 2018, la Institutul de Biologie Celulara si Patologie „N. Simionescu” din Bucuresti. De altfel, in aceeasi perioada, institutul sarbatoreste 39 de ani de activitate. In cadrul evenimentului, vor avea loc prezentari ale tehnologiilor de ultima generatie din domeniul cercetarii, sustinute de specialisti din intreaga lume. Ronexprim va fi reprezentata de departamentele Analitice.

The 11th National Pathology Symposium

Cea de-a 11-a editie a Simpozionului National de Patologie se va desfasura la Institutul National de Patologie „Victor Babes” din Bucuresti, sub sloganul „Traditie, continuitate si inovatie”. Editia din acest an va avea loc intre 22 si 24 noiembrie, in cadrul sau urmand sa aiba loc prezentari si dezbateri pe urmatoarele teme: patologie celulara, patologie moleculara, histopatologie, nefropatologie, neuroregenerare si neuropatologie. La simpozion sunt asteptati studenti la doctorat, cercetatori seniori, cercetatori postdoctorali, doctori rezidenti, dar si studenti. Ronexprim va fi reprezentata de departamentele Analitice.

Fiind prezenta la toate aceste evenimente, Ronexprim dovedeste ca ramane relevanta in domeniu chiar si dupa mai bine de 25 de ani de activitate, fiind intotdeauna conectata la cele mai noi tehnologii din domeniile industriale si de cercetare. In plus, compania continua directia impusa de fondatorul Mircea Stoian, iar specialistii sai impartasesc know-how-ul catre generatiile tinere, ajutand la formarea acestora.

Astazi, Ronexprim este lider pe piata romaneasca de aparate de masura si distribuie produsele unora dintre cele mai cunoscute branduri la nivel mondial, printre care Keysight, Fluke, Cardinal si Sonel. In ultimii 25 de ani, compania a furnizat si montat peste 20.000 de echipamente in laboratoarele industriale si de cercetare. Profesionalismul companiei este confirmat de numarul mare de premii obtinute la festivalurile nationale si internationale de profil. Din portofoliul extins de produse distribuite de Ronexprim fac parte, printre altele, spectrometre, difractometre, microscoape electronice si echipamente de analiza fizico-chimica a diverselor materiale.


Alte comunicate publicate de Ronexprim

De ce este in continuare osciloscopul Fluke 123B atat de apreciat de specialisti?

Acest osciloscop cu intrare dubla si functii complete este dotat cu inregistrator si are o latime de banda de 20 MHz, fiind primul dintr-o serie…

De ce camerele de termoviziune Fluke Ti400 sunt unele dintre cele mai apreciate aparate de masura?

Daca decizi sa achizitionezi camera de termoviziune Fluke Ti400, vei primi, pe langa aparatul de masura propriu-zis, urmatoarele: adaptor de alimentare pentru curent alternativ si…

Cum te poate ajuta un multimetru digital sa economisesti bani?

Compania Ronexprim este lider inca din 1991 pe piata romaneasca de aparate de masura si control, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica.

Clestii de curent Fluke 381, printre cele mai folositoare instrumente de masura

Alaturi de clestii de curent Fluke 381, la Ronexprim gasesti numeroase alte instrumente de masura performante, printre care multimetre digitale, camere de termoviziune, osciloscoape, microohmmetre,…

Promotie Ronexprim la camerele de termoviziune de la Fluke, pana la finalul anului!

Compania americana Fluke este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de astfel de dispozitive din intreaga lume, motiv pentru care promotia Ronexprim desfasurata la modelele…
Vezi profilul Ronexprim