Promotie Ronexprim la camerele de termoviziune de la Fluke, pana la finalul anului!

Compania americana Fluke este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de astfel de dispozitive din intreaga lume, motiv pentru care promotia Ronexprim desfasurata la modelele Ti450 Pro, Ti400 Pro si Ti300 Pro este una de neratat!

Compania Ronexprim desfasoara, pana la finalul anului, o promotie la camerele de termoviziune de la Fluke, unele dintre cele mai performante aparate de masura disponibile in acest moment pe piata internationala. Astfel, pana la 31 decembrie 2018, daca achizitionezi modelele Ti450 Pro, Ti400 Pro sau Ti300 Pro, vei primi un obiectiv inteligent gratuit.

Camerele de termoviziune Ti450 Pro, Ti400 Pro si Ti300 Pro sunt dotate cu tehnologia MultiSharpTM Focus, care combina mai multe imagini IR intr-una singura, perfect focalizata si de inalta calitate. Functia LaserSharp(R) Auto Focus permite specialistilor din domeniile industriale si tehnice sa vizualizeze tinta cu ajutorul unui telemetru laser, sa masoare distanta pana la obiectul-tinta si sa focalizeze la distanta masurata.

Totodata, pentru a mari si mai mult capacitatea de lucru a acestor camere si/sau unghiul de vizualizare, Fluke ofera acum gratuit kit-ul promotional cu teleobiectiv sau obiectiv cu unghi larg. Obiectivele inteligente de la Fluke, incluse in promotia desfasurata de Ronexprim pana la finalul anului 2018, nu necesita calibrare.

Camerele de termoviziune Ti450 Pro, Ti400 Pro si Ti300 Pro, impreuna cu obiectivele inteligente, elimina imaginile care nu sunt focalizate. Asadar, profita acum de oferta Ronexprim si bucura-te de un obiectiv gratuit la alegere: teleobiectiv sau obiectiv cu unghi larg de deschidere.

Camerele de termoviziune, unele dintre cele mai apreciate aparate de masura

Camerele de termoviziune se bazeaza pe o tehnologie moderna de detectare a zonelor in care are loc un transfer termic semnificativ. Aceste instrumente pot fi folosite atat de companiile specializate in montaj, pentru a remedia eventualele defectiuni, cat si de utilizatorii finali, in vederea receptiei in conditii bune a lucrarii.

Aceste dispozitive functioneaza pe un principiu simplu, acela ca energia termica este caracterizata printr-un spectru specific, cu mai multe lungimi de unda. Datorita legaturii dintre radiatia infrarosie si cea termica, prima poate fi folosita pentru a determina de la distanta temperatura obiectelor. Acest proces este cunoscut sub numele de termografie.

Cu cat temperatura unui obiect este mai mare, cu atat cantitatea de radiatii emise de acesta creste, iar astfel camerele de termoviziune reusesc sa identifice variatiile de caldura de pe suprafata sa. Acest dispozitiv este deosebit de util in domeniul tamplariei termoizolante, deoarece ofera posibilitatea de a identifica locurile in care conexiunea dintre sisteme nu este realizata in mod corespunzator.

In cazul ferestrelor, daca in zonele de conexiune cu zidaria camerele de termoviziune furnizeaza o imagine complet diferita fata de zonele adiacente (zidarie si geam), este clar ca in acele locuri se manifesta punti termice necontrolabile, care afecteaza eficienta lucrarii si sporesc riscul de aparitie a condensului si mucegaiului.

Avand in vedere exemplul de mai sus, devine clar ca analiza termica este obligatorie la finalul fiecarei lucrari, indiferent ca este vorba despre o constructie noua sau o renovare. Imaginile furnizate de camere de termoviziune reprezinta singura dovada incontestabila a faptului ca etansarea s-a produs in mod corespunzator.

Din acest motiv, firmele specializate in montaj, dar si alte companii si profesionisti care isi desfasoara activitatea zilnica in domeniile tehnice si industriale ar trebui sa aiba in dotarea lor camere de termoviziune. Compania americana Fluke este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de astfel de dispozitive din intreaga lume, motiv pentru care promotia Ronexprim desfasurata la modelele Ti450 Pro, Ti400 Pro si Ti300 Pro este una de neratat!Cuvinte cheie:
camere de termoviziune


Comunicat publicat de: Ronexprim (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Ronexprim

De ce este in continuare osciloscopul Fluke 123B atat de apreciat de specialisti?

Acest osciloscop cu intrare dubla si functii complete este dotat cu inregistrator si are o latime de banda de 20 MHz, fiind primul dintr-o serie…

De ce camerele de termoviziune Fluke Ti400 sunt unele dintre cele mai apreciate aparate de masura?

Daca decizi sa achizitionezi camera de termoviziune Fluke Ti400, vei primi, pe langa aparatul de masura propriu-zis, urmatoarele: adaptor de alimentare pentru curent alternativ si…

Cum te poate ajuta un multimetru digital sa economisesti bani?

Compania Ronexprim este lider inca din 1991 pe piata romaneasca de aparate de masura si control, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica.

Clestii de curent Fluke 381, printre cele mai folositoare instrumente de masura

Alaturi de clestii de curent Fluke 381, la Ronexprim gasesti numeroase alte instrumente de masura performante, printre care multimetre digitale, camere de termoviziune, osciloscoape, microohmmetre,…

Fluke 279 FC, primele multimetre digitale cu camera de termoviziune integrata

Fluke 279 FC sunt primele multimetre digitale cu functii de termoviziune integrate, fiind construite pentru a spori productivitatea specialistilor din domeniile tehnice si industriale. Aceste…
Vezi profilul Ronexprim