Relansare website salut-it.ro

Salut IT Solutions SRL din București isi anunta cu mandrie toti clientii si colaboratorii ca site-ul salut-it.ro a fost relansat.

Noua platforma online a fost regandita pentru a putea cuprinde toate informațiile necesare, informatii si detalii acumulate de echipa aflata in spatele acestui business de mai bine de 6 ani. Astfel, pe site clientii vechi dar si cei mai noi pot gasi usor sectiunea de care au nevoie, meniul fiind structurat astfel incat trierea segmentelor sa se faca inca din prima pagina.

Astfel, meniul cuprinde principalele nevoi ale clientilor, si anume Reparatii calculatoare Bucuresti, Reparatii laptop si Servicii IT SOFTWARE.

Primul serviciu oferit este asadar cel de reparatii calculatoare in Bucuresti, ceea ce presupune identificarea si remedierea oricarei probleme ce poate aparea la calculatoarele de birou. Aici clientii pot afla ce pasi trebuie sa urmeze pentru a-si repara calculatorul (computerul), cat timp dureaza diagnoza si reparatia, precum si costurile aproximative.

Cel de-al doilea serviciu este cel de reparatii laptopuri. Acest centru de reparatii laptop-uri in Bucuresti este specializat in repararea acestor dispozitive mobile, identificand si rezolvand problemele cu care acestea se confrunta din punct de vedere hardware, precum probleme de afisaj (inlocuire display, reparatie panglica (lvds),nreparatie invertor sau reparatie lampa display), probleme periferice (inlocuire hard disk, inlocuire tastatura, reparatie balamale, reparatie touchpad, etc. ) si reparatii placa baza (reparatie sursa de alimentare, mentenanta periodica – curatare de praf, reparatie placa video, reparatie porturi usb,  reparatie mufa alimentare, reparatie porturi AUDIO).

Pagina destinata serviciului de Service IT Software Bucuresti este si ea la fel de ofertanta, aici doritorii putand descoperii numeroase beneficii si servicii oferite de cei de la salut-it.ro. Astfel, aici sunt disponibile optiuni precum devirusare, protectie anti-virus, instalare windows, programe, optimizare.

In noua varianta a site-ului salut-it.ro a fost introdusa si o sectiune de Blog, unde cei interesati pot gasi diverse sfaturi despre cum trebuie sa isi intretina calculatorul, fie el unul de tip descktop sau laptop, dar si care pot fi cauzele unor defectiuni destul de comune.

O alta rubrica introdusa acum este si cea dedicata recomandarilor, echipa de profesionisti de la acest service de calculatoare si imprimante bucuradu-se de aprecierea si recomandarile clientilor ce le-au devenit deja fideli.

Cei din Bucuresti pot gasi acum mult mai usor acest service de calculatoare caci pe site este disponibila o harta detaliata a locatiei, precum si numerele de telefon la care pot intra in legatura directa cu specialistii in IT si reparatii de aici.Cuvinte cheie:
Service IT, reparatii laptop, reparatii calculatoare


Comunicat publicat de: Seoserv (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Seoserv

RafturiMetaliceAZ.ro - oferta completa de rafturi de magazin

Daca va aflati in cautarea unor rafturi si mobilier pentru magazin, atunci cautarea poate lua sfarsit pe site-ul rafturimetaliceaz.ro.

Cum se promoveaza o pagina web in 2017?

De indata ce a fost realizata, o pagina web va avea nevoie de o promovare constanta pentru a-si indeplini scopul. Orice afacere care se respecta…

Lansare website CelMaiBun.net

S-a lansat site-ul celmaibun.net, un loc destinat celor care nu dispun de timpul necesar cautarii si compararii tuturor modelelor de aparate disponibile in mediul online…

Lansare USBwarehouse.eu

Anul a adus cu el si lansarea unui nou magazin online de articole promotioanle personalizate, si nu orice magazin, ci unul asteptat de foarte mult…

Relansare website Lexivo.ro

Lexivo Promotionale anunta toti clientii si colaboratorii sai lansarea site-ului lexivo.ro, o noua platforma online destinata personalizarii diferitelor tipuri de produse si materiale publicitare.
Vezi profilul Seoserv