Relansare website Lexivo.ro

Lexivo Promotionale anunta toti clientii si colaboratorii sai lansarea site-ului lexivo.ro, o noua platforma online destinata personalizarii diferitelor tipuri de produse si materiale publicitare.

Compania, prezenta pe piata de multi ani si cu un portofoliu sporit de clienti se ghideaza dupa moto-ul „Nu vindem materiale promotionale, ci oferim solutii” punandu-se astfel in slujba nevoilor fiecarui client in parte, pentru a-i oferi acestuia cea mai buna solutie si cea mai potrivita metoda de promovare a afacerii si de transmitere a mesajului.

Site-ul este organizat astfel incat sa ofere o imagine cat mai detaliata a ofertei, care este din ce in ce mai bogata si mai variata, iar doritorii pot gasi cu usurinta inspiratie. Acest magazin online de articole promotionale personalizate este foarte bine structurat, cele trei mari sectiuni ale sale fiind organizate pe tipuri de produse si servicii.

Astfel, primul segment este reprezentat de Materiale si obiecte Promotionale, unde se regasesc mai multe categorii: USB Personalizat, Powerbank (Baterie Externa), Pixuri si Stilouri, Birou, Calatorie, Casa si relaxare, Brelocuri, Timp Liber, Truse si scule, Electronice, Textile, Produse de lux. Printre produsele disponibile aici clientii pot descoperi Ochelari, Umbrele, Rame foto, Accesorii pentru sticle de vin, Cani, cesti si pahare, Prosoape, Set caciula fular si manusi, Esarfe si cravate, Tricouri, Pantaloni, Ceasuri, Posete si genti de mana, Portofele si portcarduri si multe altele.

Servicii Tipografice este cea de-a doua sectiune, dedicata printului, ce poate fi incadrat la Papetarie si print mic (A10-A0) sau Print mare (A0+) si outdoor. Aici se regasesc produse precum pliante, mape, carti de vizita, foi cu antet, felicitari, ecusoane, dar si Window graphics (Autocolante speciale pentru geam), Mesh outdoor sau Bannere publicitare si multe altele.

Sectiunea a treia – Productie Publicitara – cuprinde mai multe categorii: HORECA (artole specifice afacerilor de acest tip), Agende din piele, Accesorii din piele (Genti din piele, Serviete din piele, Portofel din piele, Brelocuri, Odorizante auto, Portcarduri si Huse din piele), Lanyard-uri personalizate,

Pentru o si mai mare usurinta, site-ul ofera clientilor sai posibilitatea de a rasfoi un catalog unde toate produsele pot fi vizualizate mult mai simplu si rapid.

Tot pe site-ul lexivo.ro clientii pot gasi si un blog, plin de povesti de succes, detalii despre anumite produse sau idei de personalizare si promovare prin intermediul produselor printate.

Profesionalismul si promptitudinea de care reprezentantii site-ului Lexivo.ro dau dovada este reflectata in numarul urias de comenzi precum si in gama extrem de variata de produse.

materiale promotionale, produse promotionale, obiecte promotionale

Comunicat publicat de: Seoserv (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Seoserv

Lansare website CelMaiBun.net

S-a lansat site-ul celmaibun.net, un loc destinat celor care nu dispun de timpul necesar cautarii si compararii tuturor modelelor de aparate disponibile in mediul online…

Lansare USBwarehouse.eu

Anul a adus cu el si lansarea unui nou magazin online de articole promotioanle personalizate, si nu orice magazin, ci unul asteptat de foarte mult…

Relansare website salut-it.ro

Salut IT Solutions SRL din București isi anunta cu mandrie toti clientii si colaboratorii ca site-ul salut-it.ro a fost relansat.

Lansare website VersyCNC

Noul site de prezentare al producatorului autohton de masini unelte VersyCNC a fost lansat pentru a oferi vizitatorilor sai o experienta de navigare deosebita.

Lansare site PianoCabinet.ro

#Sanatate   #Bucuresti Vizualizari: 277
Piano Cabinet, unul dintre cele mai moderne cabinete ortodontice din Bucuresti isi lanseaza siteul de prezentare.
Vezi profilul Seoserv