Relansare site www.krom.ro

La sarbatorirea a 12 ani de activitate, perioada in care am crescut frumos si ne-am maturizat alaturi de clientii si partenerii nostri, va prezentam noul site www.krom.ro.

Avand o interfata prietenoasa, a carei accent a fost pus pe user experience, orice informatie este la doar un click distanta.

Astfel, potentialii clienti pot accesa cu usurinta atat pagina de servicii pe care le oferim cu profesionalism, cat si portofoliul de clienti multumiti cu care ne mandrim.

Aveti o nelamurire? Pagina de contact cuprinde toate informatiile esentiale. Putem fi contactati atat telefonic cat si pe email, garantand o viteza de reactie rapida la mesajul Dvs.

De ce ati alege Krom?

-Pentru ca auditul preliminar este intotdeauna gratuit.
-Pentru ca in cei 12 ani de activitate am dat dovada de un inalt profesionalism in relatia cu partenerii nostri
-Pentru ca dispunem de toate resursele necesare unei bune functionari ale business-ului Dumneavoastra.

Despre Krom.ro
Krom.ro este detinut si administrat de SC Krom Comms SRL, unul dintre cei mai importanti provideri de servicii de mentenanta IT din Bucuresti.

Krom Comms SRL
RO 14937036
J40/10086/2002
Adresa: Strada Barajul Bistritei Nr. 11, Bucuresti, sector 3
Site web: www.krom.ro

Date de contact:
Nume: Alexandra Dorobantu
Email: support@krom.ro
Telefon: 0311012049
Comunicat publicat de: Seoserv (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Seoserv

Lansare website CelMaiBun.net

S-a lansat site-ul celmaibun.net, un loc destinat celor care nu dispun de timpul necesar cautarii si compararii tuturor modelelor de aparate disponibile in mediul online…

Lansare USBwarehouse.eu

Anul a adus cu el si lansarea unui nou magazin online de articole promotioanle personalizate, si nu orice magazin, ci unul asteptat de foarte mult…

Relansare website salut-it.ro

Salut IT Solutions SRL din București isi anunta cu mandrie toti clientii si colaboratorii ca site-ul salut-it.ro a fost relansat.

Relansare website Lexivo.ro

Lexivo Promotionale anunta toti clientii si colaboratorii sai lansarea site-ului lexivo.ro, o noua platforma online destinata personalizarii diferitelor tipuri de produse si materiale publicitare.

Lansare website VersyCNC

Noul site de prezentare al producatorului autohton de masini unelte VersyCNC a fost lansat pentru a oferi vizitatorilor sai o experienta de navigare deosebita.
Vezi profilul Seoserv