Recunoastere din partea Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania pentru cartea Initiere in Cercetarea Stiintifica

ICPE-Cercetari Avansate este un institut national ce desfasoara activitati de traditie, recunoscute in domeniul ingineriei electrice. Detinand o importanta baza stiintifica in domeniu, INCDIE ICPE–CA ocupa o pozitie nationala semnificativa, situandu-se printre cele mai active si performante unitati de cercetare.

 

In luna septembrie a.c., Academia Oamenilor de Stiinta din Romania (AOSR) a decernat premiile anului 2018.

In acest context, dl. dr. ing. Mircea Ignat a primit din partea AOSR, in cadrul sectiunii Stiinte Tehnice, Premiul Martin Bercovici pentru cartea Initiere in Cercetarea Stiintifica, aparuta la editura Electra, Bucuresti, in anul 2018.

Dl. Mircea Ignat este cercetator in inginerie electrica de mai bine de 40 ani, iar din anul 2011 este coordonatorul Centrului Alexandru Proca pentru Initiere in Cercetarea Stiintifica a Tinerilor din cadrul INCDIE ICPE-CA Bucuresti.

Premiul AOSR obtinut pentru cartea Initiere in Cercetarea Stiintifica reprezinta inca o recunoastere a activitatii si demersurilor facute in cadrul Centrului Alexandru Proca pentru Initiere in Cercetarea Stiintifica a Tinerilor, centru care inca de la inceput a obtinut numeroase premii si medalii la concursurile internationale de proiecte de cercetare.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.
Cuvinte cheie:
ICPE-CA, CERCETARE, INGINERIE ELECTRICA, AOSR, MIRCEA IGNAT, Initiere in Cercetarea Stiintifica


Comunicat publicat de: INCDIE ICPE-CA (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de INCDIE ICPE-CA

Solutie biocida dezvoltata de ICPE-CA in cadrul proiectului „Dispozitive de decontaminare impotriva virusului SARS-CoV-2”

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA a dezvoltat, in cadrul proiectului 22Sol/2020 „Dispozitive de decontaminare impotriva virusului SARS-CoV-2”,  o solutie biocida ce sta…

ICPE-CA premiat de IUCN - Dubna pentru realizarea unui electromagnet supraconductor HTS

Institutul National de Cercetare- Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA a obtinut recent din partea Institutului Unificat pentru Cercetari Nucleare (IUCN) – Dubna, Rusia, premiul I…

7 echipe ale Centrului Alexandru Proca s-au calificat sa participe la 3 competitii internationale de proiecte de cercetare

7 echipe ale Centrului Alexandru Proca s-au calificat sa participe la 3 competitii internationale de proiecte de cercetare

Al 12-lea Workshop International de Compatibilitate Electromagnetica CEM 2020

In perioada 3-5 noiembrie 2020 s-a desfasurat, online, al 12-lea Workshop International de Compatibilitate Electromagnetica CEM 2020.
Vezi profilul INCDIE ICPE-CA