Pune pe primul loc siguranța, stabilizează rosturile de la pardoseala din beton

Dispui de o hala de productie, de un parc logistic sau de un depozit si vrei sa-ti amenajezi spatiul astfel incat sa oferi angajatilor un loc sigur, in care isi desfasoare activitatea?

Stabilizatoarele de rosturi reprezinta o solutie inovatoare, datorita careia podeaua va ramane neteda foarte mult timp, ajutandu-te sa eviti astfel producerea accidentelor la locul de munca. Mai mult, atunci cand sunt montate de catre specialisti, stabilizatoarele iti asigura un nivel sporit de eficienta in activitatile de zi cu zi, indiferent daca angajatii lucreaza cu utilaje de mici dimensiuni sau nu.

Ce trebuie sa stii despre rosturile instabile?

Pentru inceput, trebuie sa iei in calcul faptul ca rosturile instabile sunt reprezentate de catre rosturile pe linia carora se creeaza decalaje: mai exact, placile de beton ajung sa se deplaseze vertical una de cealalta, iar acest lucru este extrem de problematic, intrucat stivuitoarele, lizele, transpaletele se defecteaza generand costuri de intretinere si mentenanta ridicate.

De cele mai multe ori, forfecarea pe verticala a dalelor realizate din beton are loc din cauza terasamentului care nu a fost optim compactat sau din cauza unor solutii tehnice necorespunzatoare folosite pentru realizarea pardoselii. De exemplu, stratul de piatra se lasa in timp, iar astfel apar golurile in care se deplaseaza dalele de beton. Stabilizatoarele pentru pardoseli au, insa, capacitatea de a rezolva aceasta problema pentru siguranta angajatilor pe care ii ai in subordine si evitarea rasturnarii paletilor de marfa din furca stivuitorului, in consecinta evitarea pagubelor materiale.

Cele mai importante beneficii pe care ti le ofera stabilizatoarele de rosturi

O data ce stabilizatoarele de rosturi pentru pardoseala din beton sunt montate, trebuie sa stii ca poti evita mult mai usor accidentele de la locul de munca, dar si distrugerea bunurilor pe care angajatii le gestioneaza. In acelasi timp, iti protejezi utilajele, fie ca este vorba despre motostivuitoare, electrostivuitoare sau transpaleti.

Printre avantajele pe care mai trebuie sa le iei in considerare se numara si costurile reduse, instalarea rapida, precum si stabilizarea rosturilor de la nivelul pardoselii fara sa afectezi activitatea in niciun fel.

Montaj

Echipa Larex Global Floor iti vine in ajutor atunci cand vrei sa montezi stabilizatoare de rosturi in spatiul de care dispui. Procesul care trebuie urmat este format din urmatorii pasi:

  • pe linia rostului dintre placile instabile trebuie realizata o gaura prin carotaj;
  • stabilizatoarele sunt introduse cu atentie in gaurile obtinute si apoi stranse cu ajutorul unei chei dinamometrice.

In momentul in care stabilizatoarele sunt montate, ele exercita asupra dalelor sau a betonului o forta care ajuta la blocarea pardoselii. In acest fel, eviti foarte usor forfecarea si deplasarea pe verticala a rosturilor.

De regula, stabilizatoarele trebuie asezate la o distanta de circa 1 metru, insa in functie de severitatea problemei, pot fi montate si la o distanta mai mica.

Compania Larex Global floor-LGF iti ofera posibilitatea de a beneficia imediat de o solutie inovatoare, intrucat stabilizatoarele de rosturile sunt excelente pentru nivelarea pardoselii, redand totodata integritatea rosturilor. Instabilitatea de la nivelul placilor de beton dispare, iar activitatile de zi cu zi devin sigure si mult mai simple.

Daca te confrunti cu probleme din cauza terasamentului impropriu realizat, iar pardoseala nu este neteda, nu ezita sa folosesti stabilizatoarele inovatoare, datorita carora activitatile zilnice vor deveni mult mai simple. In calitate de angajator ai obligatia de a oferi personalului un mediu de lucru sigur!

https://youtu.be/qSB0Mjk90Yg

Date de contact

E-mail: ofertare@lgf-floor.ro

Telefon: +4 0729-000 444

 

 Comunicat publicat de: Agentia Fortin (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Agentia Fortin

Cartuse imprimanta Canon - tot ce trebuie sa cunosti despre aceste modele

Esti in cautare de cartuse imprimanta? In prezent ai la dispozitie mai multe modele de unde poti alege.

Avantajele aplicarii de hidroizolatii lichide in constructii

Atunci cand ai un proiect de constructie, iti doresti ca totul sa fie livrat la timp, sa fie durabil si rentabil.

Tips&tricks: cum sa-ti ingrijesti eficient cultura de struguri?

Ti-ai propus sa cultivi vita de vie si cauti cele mai bune solutii pe care sa le folosesti in acest sens, astfel incat sa obtii…

Protejeaza-ti casa si familia cu servicii de deratizare de cea mai buna calitate

Te poti gandi la ceva mai ingrozitor decat sa mergi noaptea la bucatarie si sa sa vezi gandacii cum isi fac de cap pe gresia…

Top 5 motive care te conving sa consumi regulat macrou afumat, ca sa te mentii in forma

Daca mai aveai vreun dubiu, trebuie sa stii ca pestele este unul dintre cele mai sanatoase alimente.
Vezi profilul Agentia Fortin