Promoția estivală RoofArt. 15% discount la sistemul pluvial Scandic®

Un acoperiș funcțional are nevoie și de un sistem pluvial de calitate. În cazul în care sistemul pluvial achiziționat nu respectă anumite standarde de calitate, o locuință va avea de suferit pe termen lung, începând cu tavanul, pereții și încheind, în unele cazuri, chiar cu fundația.

Cu promoția estivală RoofArt poți achiziționa nu doar un simplu sistem pluvial, ci un sistem pluvial de calitate la un preț foarte bun. În perioada 1 august – 30 septembrie oferim un discount de 15% la sistemul pluvial Scandic®, realizat din oțel SSAB.

Acest sistem combină funcționalitatea, durabilitatea și un aspect estetic deosebit, caracteristici care au fost dezvoltate de producător și îmbunătățite permanent încă din 2001. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care acest sistem poate deveni alegerea ideală în plin sezon de renovări și de construit spații noi.

Sistemul pluvial Scandic®, simbolul inovației pe piața din România

Așa cum aminteam mai sus, acest sistem pluvial are o serie de caracteristici care îl transformă în alegerea ideală.

În cele ce urmează amintim câteva dintre acestea:

Realizat din materie primă provenita din Suedia, este capabil să facă față cu brio capriciilor vremii din Peninsula Scandinavă, prin urmare viscolele, ploile sau temperaturile extreme din țara noastră nu îi vor crea niciun fel de problemă;

Este acoperit cu un strat consistent de vopsea bio GreenCoat pe bază de material regenerabil și tocmai datorită acestei caracteristici reduce considerabil cantitatea de noxe emise în aer;

Este oferit spre vânzare alături de garanții extinse: 15 ani pentru menținerea culorii și 30 de ani pentru coroziune;

Spre deosebire de alte produse similare, se montează și se întreține foarte ușor.

În concluzie, este vorba despre un produs care este considerat o inovație pe piața din România, atât datorită caracteristicilor enumerate mai sus, cât și datorită recenziilor favorabile primite de-a lungul timpului de la cumpărători.

Cum poți beneficia de discount-ul de 15%

Promoția RoofArt se adresează clienților finali, însă vânzarea se va face prin distribuitorii care vor adera la campanie. Discount-urile se aplică la listele de prețuri afișate pe pagina promoției, iar mai multe detalii pot fi găsite în Regulament.

Etapele pe care va trebui să le parcurgi sunt următoarele:

• răsfoiești oferta noastră și decizi că vrei să achiziționezi produsul;
  • te adresezi RoofArt cu solicitarea de achiziție a produsului în baza campaniei actuale;
  • noi te direcționăm către distribuitorii parteneri RoofArt asociați în campanie, din apropierea ta;
  • preț sistem pluvial: distribuitorul îți va oferi discount-ul pe baza listelor de prețuri afișate pe site.

Ultima zi de comandă în baza promoției este 30 septembrie, iar promoția este valabilă în limita stocurilor disponibile. De asemenea, precizăm că în promoție intră toate elementele din listele de prețuri (produse + accesorii), însă îți vom oferi detalii despre aceste lucruri atât în campaniile noastre offline, cât și online (de pe site-ul RoofArt, Facebook etc).

RoofArt, produse premium la prețuri competitive

RoofArt este cunoscut pe piața autohtonă drept unicul producător român de sisteme complete de acoperiș din oțel suedez, iar calitatea produselor pe care le compercializăm a fost remarcată de-a lungul timpului atât de competitori, cât și de cumpărători.

Fiindcă apreciem încrederea care ne-a fost acordată de-a lungul timpului, am inițiat această campanie pentru că în perioada de criză generată de răspândirea virusului SARS-COV2 ne dorim să sprijinim atât sectorul de construcții, cât și beneficiarii finali, prin oferirea de discount-uri de 10% la țigla metalică și accesoriile din gama Umbrella®, și de 15% la sisteme pluviale Scandic®.

Așadar, dacă te afli în căutarea unor produse realizate din materiale premium, care să răspundă atât cerințelor de ordin practic, cât și celor de ordin estetic, această promoție sistem pluvial Scandic® este soluția ideală.

Și, așa cum te-am obișnuit deja, pentru fiecare achiziție îți punem la dispoziție o întreagă echipă de consultanți care să te ajute cu toate sfaturile și recomandările de care ai nevoie pentru a putea face alegerea cea mai bună.

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

sistem pluvial, roofart, promotie sistem pluvial

Comunicat publicat de: Wow Agency (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Wow Agency

DeTop – aparate de sudură, accesorii și consumabile, la prețuri corecte

Primul factor ce influențează procesul de selecție a aparatelor de sudură este, că vrem sau nu să recunoaștem, prețul. Acesta este mereu raportat la calitate,…

Ruvix își lanseză canal de YouTube. 3 motive pentru care ar trebui să îl urmărești

În ultimii ani tot mai multe branduri au înțeles că video marketingul a încetat să mai fie o opțiune și a devenit un adevărat „must…

Instalator Bucuresti – interventii rapide in sectorarele 1, 2, 3, 4, 5, 6 si Ilfov

Serviciile propuse de C&S Service Instalatii SRL: interventii rapide in lucrari de instalatii sanitare, instalatii termice, instalatii gaze si instalatii electrice. Tot ce ai nevoie…

Prowest, o gamă variată de blaturi de bucătărie la prețuri corecte

Prowest – blaturi de bucatarie de inalta calitate. Mobilier de bucatarie si baie cu pret corect.

AdMarks Media: agenția SEO și de marketing online de care ai nevoie

Marketingul online – viitorul promovării oricărei afaceri. Evoluția tehnologiei și a umanității conduc către o realitate în care lumea digitală se întrepătrunde perfect cu cea…
Vezi profilul Wow Agency