Magazinul online Mobino.ro aniversează un an pe piața din România!

Mobino.ro împlinește un an de la lansarea magazinului online și sărbătorește alături de comunitatea sa cu super oferte. Pentru „Prima Aniversare” sărbătorim ofertele împreună! În perioada 22 – 28 iunie Mobino a pregătit nenumărate reduceri și surprize dar și un concurs cu premii, unde clienții vor câștiga căști in Ear JBL Tune 110.

De ce Mobino?

Mobino.ro a fost lansat în iunie 2021 și este un magazin online ce cuprinde o gamă variată de produse electronice și electrocasnice la prețuri avantajoase, susținute de soluții rapide de livrare și o experiență plăcută de shopping online.

„Totul a început cu o viziune – aceea de a avea o direcție focusată către client. Consumatorii își doresc o experiență de shopping online personală, iar toate acțiunile, experiența și resursele noastre au ca scop cunoașterea si înțelegerea clienților. Pasiunea ne definește ca echipă, ne motivează și ne dorim ca activitatea să se reflecte în rezultatele Mobino.

Suntem pasionați de rolul pe care ni l-am asumat. Valorile Mobino se reflectă zilnic în dinamismul echipei, pasiune și gândire antreprenorială.

Acum sărbătorim prima aniversare Mobino. Dar mâine? Suntem nerăbdători pentru evoluție, și, în continuare, an de an, să ne mândrim de amprenta pe care Mobino o lasă în urmă. Mobino vă mulțumește pentru că ne sunteți alături în acest frumos prim pas. Ne bucură enorm că am putut aduce mai multă fericire prin fiecare produs pe care îl oferim”, a declarat Sînziana Rusu, Digital Marketing Manager Mobino.

În oferta magazinului se regăsesc mii de repere, telefoane, audio și accesorii, conectică, jucării, produse din categoria home care & gradină dar și aparate electrocasnice.

Mobino este un brand aproape de clienți, ce pune la dispoziție produse de calitate, selectate cu grijă, la cele mai competitive prețuri. Promoțiile de pe site se schimbă zilnic, astfel încât să acopere o plajă cât mai largă de interes.

Un atu pentru clienții Mobino, este timpul de livrare, de maximum 24-48 ore de la plasarea comenzii, iar returul este gratuit.

Acum este momentul comenzilor pe Mobino.ro, profiți de toate avantajele și în plus poți câștiga unul dintre premiile aniversare. Petrecerea e la Mobino, cadourile sunt pentru clienți!


Alte comunicate publicate de Pure Media Solutions

Un nou traseu de drumeție și cicloturism Elis Routes a fost inaugurat la Urlați

Sâmbătă 30 iulie a avut loc inaugurarea unui nou traseu de drumeție și cicloturism realizat cu sprijinul Asociatiei Centrul Cultural și Comunitar Nucu, alături de…

KARL LAGERFELD si Rowenta lanseaza in Romania o linie in editie limitata de produse pentru ingrijirea parului

Brandul Rowenta si designerul KARL LAGERFELD au placerea de a anunta lansarea in Romania a unei game in editie limitata de produse premium de ingrijire…

Elis Pavaje deține peste 26% din piața prefabricatelor mici din beton

Compania Elis Pavaje și-a reconfirmat poziția de lider al pieței prefabricatelor de beton, conform unui studiu independent realizat de Neomar Consulting la începutul acestui an…

Elis Pavaje sponsorizează marcarea unor trasee de ciclism și drumeție

După anii de pandemie, desfășurarea activităților sportive în aer liber este exact ceea ce avem nevoie pentru a ne relaxa.

Elis Pavaje donează materiale în valoare de 60.000 euro și continuă procesul de reabilitare a școlilor din România

În acest an, situația globală își pune amprenta asupra fiecăruia dintre noi și ne face să realizăm ce este cu adevărat important: necesitatea unui mediu…
Vezi profilul Pure Media Solutions