Lucrezi in domeniile tehnice? Iata cum te poate ajuta Ronexprim sa evoluezi!

Desi in ultimii 25 de ani si-a construit renumele drept furnizor de aparatura de masura si control si echipamente de laborator, Ronexprim s-a implicat si in alte activitati, cea mai importanta fiind aceea de instruire a noilor generatii de specialisti in domeniile tehnice.

Ronexprim este, inca din 1991, lider pe piata romaneasca de aparate de masura si control, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica. De-a lungul timpului, compania si-a extins constant gama de produse oferite, pentru a satisface cerintele pietei, insa nu a facut niciodata rabat de la calitate. Prin urmare, toate produsele din oferta Ronexprim, fie ca vorbim despre multimetre, camere de termoviziune sau osciloscoape, provin de la branduri renumite la nivel international, printre care Fluke, Keysight sau Sonel.

Desi in ultimii 25 de ani si-a construit renumele drept furnizor de aparatura de masura si control si echipamente de laborator, Ronexprim s-a implicat si in alte activitati, cea mai importanta fiind aceea de instruire a noilor generatii de specialisti in domeniile tehnice. Deoarece a inclus intotdeauna in oferta sa cele mai noi si mai performante aparate de masura disponibile la nivel mondial, Ronexprim a asigurat transferul, catre specialistii romani, al know-how-ului privind ultimele tendinte in diverse domenii de activitate.

Daca lucrezi in domeniile tehnice si doresti ajutor suplimentar pentru a asimila noutatile tehnologice prezentate pe internet si in literatura de specialitate, pentru a le integra in activitatea institutiei tale, Ronexprim are solutia. Specialistii companiei, instruiti anual de catre producatorii externi cu cele mai importante noutati in domeniu, iti pot veni in ajutor prin activitatea de consultanta tehnica, daca soliciti acest lucru.

Cum te pot ajuta partenerii Ronexprim sa te specializezi

Nu in ultimul rand, compania organizeaza anual propriile seminarii si workshop-uri. In plus, Ronexprim iti poate facilita accesul la seminariile online sau sesiunile webinar organizate de partenerii sai si la cursurile de specializare sustinute de acestia. Iata in continuare facilitatile oferite de cativa dintre partenerii Ronexprim:

Fluke, lider mondial in furnizarea de aparatura de masura si control profesionala, ofera in mod constant un real suport clientilor sai, prin intermediul seminariilor online, a programului Virtual Demo si a notelor de aplicatii.

Malvern este lider mondial in fabricarea de echipamente pentru caracterizarea particulelor: pentru determinarea greutatii moleculare, a potentialului Z, a proprietatilor reologice, a compozitiei chimice etc. Compania ofera partenerilor sai explicatii teoretice privind tehnologiile care stau la baza functionarii echipamentelor pe care le produce, dar si seminarii online, note de aplicatii, cursuri e-learning, prezentari multimedia ale metodelor si tehnicilor de lucru, ale echipamentelor, ale aplicatiilor specifice in diferite industrii, dar si scurte prezentari audio pentru cele mai importante dintre acestea. Ele sunt disponibile utilizatorilor printr-o simpla logare pe site-ul Malvern.

FEI Company este lider mondial in productia de microscoape electronice pentru utilizari la scara nanometrica, cu aplicatii in domeniul resurselor naturale, in domeniul electronic, in stiintele vietii sau in cercetare. Acest partener Ronexprim ofera la randul sau informatii teoretice de baza despre microscopia electronica, programe de asistenta educationala, data sheet, brosuri, note de aplicatii, studii de caz, articole, cursuri de specializare, dar sustine si conferinte pentru specialistii din domeniile enumerate.


Alte comunicate publicate de Ronexprim

De ce este in continuare osciloscopul Fluke 123B atat de apreciat de specialisti?

Acest osciloscop cu intrare dubla si functii complete este dotat cu inregistrator si are o latime de banda de 20 MHz, fiind primul dintr-o serie…

De ce camerele de termoviziune Fluke Ti400 sunt unele dintre cele mai apreciate aparate de masura?

Daca decizi sa achizitionezi camera de termoviziune Fluke Ti400, vei primi, pe langa aparatul de masura propriu-zis, urmatoarele: adaptor de alimentare pentru curent alternativ si…

Cum te poate ajuta un multimetru digital sa economisesti bani?

Compania Ronexprim este lider inca din 1991 pe piata romaneasca de aparate de masura si control, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica.

Clestii de curent Fluke 381, printre cele mai folositoare instrumente de masura

Alaturi de clestii de curent Fluke 381, la Ronexprim gasesti numeroase alte instrumente de masura performante, printre care multimetre digitale, camere de termoviziune, osciloscoape, microohmmetre,…

Promotie Ronexprim la camerele de termoviziune de la Fluke, pana la finalul anului!

Compania americana Fluke este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de astfel de dispozitive din intreaga lume, motiv pentru care promotia Ronexprim desfasurata la modelele…
Vezi profilul Ronexprim