Lansare site PianoCabinet.ro

#Sanatate #Bucuresti Vizualizari: 279

Piano Cabinet, unul dintre cele mai moderne cabinete ortodontice din Bucuresti isi lanseaza siteul de prezentare.

Interfata web este una prietenoasa, user friendly, informatiile esentiale fiind usoar accesibile, la doar un click distanta.

Utilat cu tehnologie de ultima generatie, deservit de medici cu inalta calificare, Piano Cabinet este solutia pentru problemele dumneavoastra.

Servicii disponibile: ortodontie (aparate dentare invizibile Invisalign pentru adolescenti si adulti, aparate dentare pentru copii) , pedodontie (servicii stomatologice pentru copii), profilaxie (detartraj si periaj profesional, airflow, etc) estetica (albire dentara si fatete din portelan Lumineers), precum si chirurgie.

Si pentru ca dorim sa ne recompensam clientii, cei care ne calca pragul beneficiaza de o multitudine de oferte care mai de care mai atragatoare:

• Esti student? Beneficiezi de o reducere de 10% pentru toate tipurile de aparate dentare.
  • Fa-ti albirea la Piano Cabinet si beneficiezi de un voucher cadou cu care un prieten isi poate albi deasemenea dintii la Piano. Gratis !
  • Cardul de fidelitate: La finalizarea tratamentului ortodontic, toti pacientii primesc un card de fidelitate pa baza caruia beneficiaza de 10% reducere la toate serviciile disponibile in cabinet.

Despre Piano Cabinet:

Adresa: Str. Monetariei 12, ap 03, sector 1, Bucuresti

Nume: Anca Pandele
Email: pacient@pianocabinet.ro
Telefon: 021.310.91.35

aparat dentar, detartraj, albire dentara, medic stomatolog, dentist

Comunicat publicat de: Seoserv (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Seoserv

Lansare website CelMaiBun.net

S-a lansat site-ul celmaibun.net, un loc destinat celor care nu dispun de timpul necesar cautarii si compararii tuturor modelelor de aparate disponibile in mediul online…

Lansare USBwarehouse.eu

Anul a adus cu el si lansarea unui nou magazin online de articole promotioanle personalizate, si nu orice magazin, ci unul asteptat de foarte mult…

Relansare website salut-it.ro

Salut IT Solutions SRL din București isi anunta cu mandrie toti clientii si colaboratorii ca site-ul salut-it.ro a fost relansat.

Relansare website Lexivo.ro

Lexivo Promotionale anunta toti clientii si colaboratorii sai lansarea site-ului lexivo.ro, o noua platforma online destinata personalizarii diferitelor tipuri de produse si materiale publicitare.

Lansare website VersyCNC

Noul site de prezentare al producatorului autohton de masini unelte VersyCNC a fost lansat pentru a oferi vizitatorilor sai o experienta de navigare deosebita.
Vezi profilul Seoserv