Lansare magazin online Muranos.ro

Ghidati de moto-ul „Fii o diva adevarata! Alege bijuterii chic!”, site-ul muranos.ro a fost lansat de curand si promite a oferi publicului nostru o alternativa in materie de bijuterii si accesorii. In cadrul acestui magazin online clientii vor descoperii bijuterii din sticla de Murano, obiecte unicat de o frumusete aparte.

De altfel, acest site se mandreste cu produsele sale, ce sunt de o calitate aparte, si care se remarca prin autenticitate si unicitate. Fiind realizate de mesterii sticlari din insula Murano, Venetia, Italia, bijuteriile si obiectele de decor sunt unicat, cu o coloristica si forme ce nu pot fi reproduse. De aceea acestea sunt atat de cautate si raman articole cu o valoare ce nu se pierde o data cu trecerea timpului.

Site-ul muranos.ro se adreseaza clientilor de toate varstele si, desi profilul este unul predominant feminin, el reprezinta o alternativa si pentru domnii care doresc sa ofere un cadou de neuitat doamnelor din viata lor. Pentru a alegere cel mai potrivit obiect, fie el obiect de decor sau bijuterie unicat din sticla, clientii au la dispozitie un reprezentant al magazinului caruia ii pot adresa intrebari prin casuta de chat de pe site.
Magazinul virtual are urmatoarele sectiuni:

• Bijuterii handmade, unde sunt reunite bijuterii organizate in categorii: bratari, coliere, inel din sticla de Murano, cercei, pandantive, seturi bijuterii, cadouri femei, cadouri barbati si bijuterii copii.
  • Accesorii, loc destinat produselor precum brose, clame de par si margele
  • Decoratiuni pentru casa, cu subcategorii precum: platouri si pahare, vaze, animale si figurine, ceasuri, corpuri de iluminat, decoruri, rame foto, flori si fructe, scrumiere, tablouri
  • Colectii – cu cele mai noi aparitii
  • Promotii – locul cu surprize, oferte si reduceri

Pe acest site clientul va descoperi o serie de surprize. Astfel, poate comanda produsul dorit gata ambalat intr-o frumoasa cutie de cadou. Va scapa asadar de o problema in plus – cea a ambalarii pentru cadou – si va economisii atat timp cat si bani. Ambalarea este gratuita si se realizeaza la cerere, in momentul plasarii comenzii.

O alta surpriza este cea legata de serviciul „Felicitare personalizata”. Alaturi de ambalajul special, reprezentantii site-ului pot adauga in colet si o felicitare. Aceasta va fi personalizata cu un text ales si scris chiar de catre client, astfel ca aceasta nu va avea un caracter rece si impersonal, ci va fi cat se poate de autentic si de cald.

Voucherul cadou oferit la abonarea la newsletter reprezinta un alt avantaj oferit de acest magazin online de bijuterii si accesorii din sticla de. Acest voucher cadou are valoarea de 25 de lei si poate fi folosit la orice comanda.

Nume: Stefan Zanfir
Email: office@muranos.ro

bijuterii handmade, coliere, inele, pandantive, vaze

Comunicat publicat de: Seoserv (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Seoserv

Lansare website CelMaiBun.net

S-a lansat site-ul celmaibun.net, un loc destinat celor care nu dispun de timpul necesar cautarii si compararii tuturor modelelor de aparate disponibile in mediul online…

Lansare USBwarehouse.eu

Anul a adus cu el si lansarea unui nou magazin online de articole promotioanle personalizate, si nu orice magazin, ci unul asteptat de foarte mult…

Relansare website salut-it.ro

Salut IT Solutions SRL din București isi anunta cu mandrie toti clientii si colaboratorii ca site-ul salut-it.ro a fost relansat.

Relansare website Lexivo.ro

Lexivo Promotionale anunta toti clientii si colaboratorii sai lansarea site-ului lexivo.ro, o noua platforma online destinata personalizarii diferitelor tipuri de produse si materiale publicitare.

Lansare website VersyCNC

Noul site de prezentare al producatorului autohton de masini unelte VersyCNC a fost lansat pentru a oferi vizitatorilor sai o experienta de navigare deosebita.
Vezi profilul Seoserv