Lansare Karoperdele.ro

S-a lansat noul site de prezentare al SC Karo Perdele SRL, unul dintre liderii pe piata amenajarilor interioare din Bucuresti. La implinirea frumoasei varsete de 10 ani, sarbatorim alaturi de Dumneavoastra cu o noua interfata online, accesibila la adresa www.karoperdele.ro, un site de focusat pe user experience.

De ce KaroPerdele?

Pentru ca magazinul nostru reuneste peste 7000 de modele de perdele si draperii realizate din materiale de calitate. Oferim deasemenea si o gama completa de alte produse de decor interior dintre care putem aminti tapiserii, tapet textil sau celebrele storuri romane.

Pentru ca fiind constienti de faptul ca fiecare dintre clientii nostri are timpul limitat este necesar doar un mesaj pentru ca o echipa de specialisti sa se deplaseze la sediul clientului pentru a-i prezenta cele mai potrivite idei de amenajare.

Nu in ultimul rand, pentru ca asiguram servicii complete, incepand de la consultanta si pana la montaj, oferindu-se garantie pentru lucrare. Bineinteles, daca doriti un design unicat, va putem confectiona tesaturile dupa modelul si preferintele Dvs.

Intotdeauna propunem solutii personalizate care se muleaza perfect pe nevoile si bugetul clientului. Zecile de clienti multumiti sunt cea mai buna carte de vizita cu care ne mandrim, indiferent ca vorbim de amenajarea unei locuinte sau a unui proiect comercial complex.

Ofertele periodice

Venim in sprijinul clientilor nostri oferind periodic reduceri importante la o gama diversificata de produse, lucru posibil datorita rulajului mare pe care il avem lunar.

Despre Karoperdele.ro

Siteul este detinut si administrat de catre SC Karo Perdele SRL

Adresa: Str. Caderea Bastiliei nr 54, sector 1, Bucuresti

site web: www.karoperdele.ro

Date de contact:
Email: office@perdelekaro.ro
Telefon: 0744.656.640
Cuvinte cheie:
perdele, draperii, Karo Perdele


Comunicat publicat de: Seoserv (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Seoserv

Lansare website CelMaiBun.net

S-a lansat site-ul celmaibun.net, un loc destinat celor care nu dispun de timpul necesar cautarii si compararii tuturor modelelor de aparate disponibile in mediul online…

Lansare USBwarehouse.eu

Anul a adus cu el si lansarea unui nou magazin online de articole promotioanle personalizate, si nu orice magazin, ci unul asteptat de foarte mult…

Relansare website salut-it.ro

Salut IT Solutions SRL din București isi anunta cu mandrie toti clientii si colaboratorii ca site-ul salut-it.ro a fost relansat.

Relansare website Lexivo.ro

Lexivo Promotionale anunta toti clientii si colaboratorii sai lansarea site-ului lexivo.ro, o noua platforma online destinata personalizarii diferitelor tipuri de produse si materiale publicitare.

Lansare website VersyCNC

Noul site de prezentare al producatorului autohton de masini unelte VersyCNC a fost lansat pentru a oferi vizitatorilor sai o experienta de navigare deosebita.
Vezi profilul Seoserv