Lansare JezabelCafe.ro

Am lansat noul site, www.jezabelcafe.ro, special pentru pasionatii de bun gust.

Pentru cei care iubiti cafeaua si adorati aroma ispititoare a acesteia, exista lumea Jezabel. Veti gasi aici tot ce aveti nevoie pentru a intra in lumea cafelei de calitate. Am creat o sectiune speciala de Cafea pentru impatimitii de arome intense imbogatite cu o varietate larga de gusturi savuroase. Veti putea alege aici intre patru feluri senzationale de cafea  boabe Jezabel: Crema, Gusto, Suave, Pasion, fiecare special creata pentru cei ce indragesc aceste delicii.

Pentru cei dintre dumneavoastra care preferati aroma mai puternica a cafelei si v-ati indragostit, pur si simplu, de gustul desavarsit oferit de capsulele de cafea, va asteptam sa vizitati pagina Cialde si veti afla informatii utile despre tot ce inseamna calitate si savoare, gasind aici toate sortimentele Jezabel sub forma de capsule de cafea (monodoze sau, dupa cum mai sunt cunoscute, Cialde).

Iubitorilor de ceai le este si lor pusa la dispozitie o pagina speciala. La sectiunea Ceai, clientii sunt intampinati cu sortimente ideale atat pentru sezonul rece cat si pentru cel cald. Cu ingrediente special alese, ceaiurile Jezabel ofera iubitorilor de arome naturale o gama variata de savori precum cea de scortisoara si mere sau ceai verde cu tenta de iasomie, sau cele mai intense cum ar fi menta proaspata, macese, hibiscus, capsuni, trandafiri, soc, fructe de padure, portocale, rodie, struguri, visine, roibus, vanilie si multe altele.

Aparatura necesara va este pusa la dispozitie tot prin intermediul site-ului nostru, putand alege un expresor cafea deosebit cu care puteti da acel gust desavarsit al cafelelor Jezabel.

Si cum altfel veti reusi sa desavarsiti aceasta arta a cafelei decat folosindu-va de accesoriile potrivite, puse la dispozitia dumneavoastra in pagina de Accesorii. Veti gasi aici produse indispendabile cafenelelor de lux si a celor care isi respecta clientii. Cesti cappuccino, espresso, latiere, pahare pentru apa, biscuiti, miere si zahar la plic, scrumiere, servetele, meniuri, postere si reclame luminoase, toate acestea nu trebuie sa lipseasca din localul dumneavoastra. Mai mult decat atat, va oferim si o gama variata de accesorii pentru ceai, pentru a va intampina oaspetii intr-o atmosfera aparte.

Despre JezabelCafe.ro
Adresa: Str. Piscul Crasani, nr. 4, Bl. P7, Ap. 11, Sector 6, Bucuresti
www: http://www.jezabelcafe.ro

Email: office@jezabelcafe.ro

cafea boabe, capsule cafea, Cialde, Jezabel Cafe

Comunicat publicat de: Seoserv (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Seoserv

Lansare website CelMaiBun.net

S-a lansat site-ul celmaibun.net, un loc destinat celor care nu dispun de timpul necesar cautarii si compararii tuturor modelelor de aparate disponibile in mediul online…

Lansare USBwarehouse.eu

Anul a adus cu el si lansarea unui nou magazin online de articole promotioanle personalizate, si nu orice magazin, ci unul asteptat de foarte mult…

Relansare website salut-it.ro

Salut IT Solutions SRL din București isi anunta cu mandrie toti clientii si colaboratorii ca site-ul salut-it.ro a fost relansat.

Relansare website Lexivo.ro

Lexivo Promotionale anunta toti clientii si colaboratorii sai lansarea site-ului lexivo.ro, o noua platforma online destinata personalizarii diferitelor tipuri de produse si materiale publicitare.

Lansare website VersyCNC

Noul site de prezentare al producatorului autohton de masini unelte VersyCNC a fost lansat pentru a oferi vizitatorilor sai o experienta de navigare deosebita.
Vezi profilul Seoserv