Lansare Gardenmarket.ro

S-a lansat GardenMarket.ro, noul magazin online de plante online administrat de SC Treganini SRL.

Aici veti gasi o bogata colectie de plante perene, plante ornamentale de gradina, flori in ghiveci, pomi fructiferi altoiti, conifere si arbusti.

User experience pe primul plan

Pentru ca siteul a fost dezvoltat cu gandul de a oferi vizitatorilor o experienta de navigare cat mai placuta, informatiile esentiale regasindu-se la doar cateva clickuri distanta.

Interfata este simpla, intuitiva, procesul de comanda desfasurandu-se rapid, din cateva clickuri. Produsele comandate pot fi ridicate direct de la sediul nostru, iar clientilor din alte localitati le putem livra produsele prin curier rapid, avand negociate o serie de tarife minime.

Servicii complete

Pentru clientii care isi doresc o gradina de vis, putem oferi la cerere servicii de proiectare, consultanta si amenajare gradini rezidentiale si spatii verzi, putand asigura si lucrarile sezoniere de intretinere. Avem o sectiune dedicata in care puteti vizualiza proiectele cu care ne mandrim.

Despre Garden Market

Gardenmarket.ro este detinut si administrat de catre Traganini SRL, unul dintre principalii jucatori de pe piata de profil.

Adresa: Strada Voronet, Nr 1, Cluj Napoca
email: office@gardenmarket.ro
Telefon: 0744856608

Date de contact:
Nume: Istvan Biro
Functie: Administrator
Email: Office@gardenmarket.ro
Telefon: 0744856608


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
Garden Market, Plante cu flori, pomi fructiferi altoiti,


Comunicat publicat de: Seoserv (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Seoserv

Lansare website CelMaiBun.net

S-a lansat site-ul celmaibun.net, un loc destinat celor care nu dispun de timpul necesar cautarii si compararii tuturor modelelor de aparate disponibile in mediul online…

Lansare USBwarehouse.eu

Anul a adus cu el si lansarea unui nou magazin online de articole promotioanle personalizate, si nu orice magazin, ci unul asteptat de foarte mult…

Relansare website salut-it.ro

Salut IT Solutions SRL din București isi anunta cu mandrie toti clientii si colaboratorii ca site-ul salut-it.ro a fost relansat.

Relansare website Lexivo.ro

Lexivo Promotionale anunta toti clientii si colaboratorii sai lansarea site-ului lexivo.ro, o noua platforma online destinata personalizarii diferitelor tipuri de produse si materiale publicitare.

Lansare website VersyCNC

Noul site de prezentare al producatorului autohton de masini unelte VersyCNC a fost lansat pentru a oferi vizitatorilor sai o experienta de navigare deosebita.
Vezi profilul Seoserv