Ida Design lanseaza colectia de canapele de lux

IdaDesign.ro, furnizor de solutii complete pentru amenajarea spatiilor interioare, lanseaza colectia de canapele de lux.

Pentru clientii care doresc un finisaj de exceptie, Ida Design prezinta o serie canapele de lux realizate de designeri celebri, modele ce va vor innobila livingul si ii vor imprima putin din personalitatea Dumneavoastra.

Modelele vedeta cu care Ida Design spera sa isi cucereasca vizitatorii sunt superbele canapele Gufram Boca, realizate de Heller.

Pentru cine nu stie deja, Heller este cel mai bine cotat designer de produs din lume, designer care inca din 1998 a castigat multiple premii internationale, clectiile realizate de acesta fiind expuse la Muzeul de Arta Moderna de la New York, La muzul de Arta Decorativa Luvru sau la Muzeul Metropolitan de Arta.

Revenind la canapeaua Boca, designul acesteia a fost inspirat de portretul lui Mae West realizat de Salvatore Dali, precum si de buzele rosii ale divelor holiwoodiene ai anilor 60.

Canapeaua este disponibila in mai multe variante, dintre ele detasandu-se Dark Lady si Pink Lady. Dark Lady are o linie rebela, culoarea neagra fiind accesorizata cu un piercing supradimensionat, in vreme ce la modelul Pink Lady predomina fucsia, fiind o reinterpretare a designului initial.

Despre IdaDesign.ro

Adresa showroom: Strada Argentina nr. 43, sector 1, Bucuresti
email:office@idadesign.ro
Telefon: +40722.655.077
Web: http://www.idadesign.ro

Email: office@idadesign.ro
Telefon: +40722.655.077

canapele de lux, modele de canapele, Ida Design

Comunicat publicat de: Seoserv (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Seoserv

Lansare website CelMaiBun.net

S-a lansat site-ul celmaibun.net, un loc destinat celor care nu dispun de timpul necesar cautarii si compararii tuturor modelelor de aparate disponibile in mediul online…

Lansare USBwarehouse.eu

Anul a adus cu el si lansarea unui nou magazin online de articole promotioanle personalizate, si nu orice magazin, ci unul asteptat de foarte mult…

Relansare website salut-it.ro

Salut IT Solutions SRL din București isi anunta cu mandrie toti clientii si colaboratorii ca site-ul salut-it.ro a fost relansat.

Relansare website Lexivo.ro

Lexivo Promotionale anunta toti clientii si colaboratorii sai lansarea site-ului lexivo.ro, o noua platforma online destinata personalizarii diferitelor tipuri de produse si materiale publicitare.

Lansare website VersyCNC

Noul site de prezentare al producatorului autohton de masini unelte VersyCNC a fost lansat pentru a oferi vizitatorilor sai o experienta de navigare deosebita.
Vezi profilul Seoserv