ICPE-CA sustine competitivitatea intreprinderilor prin proiectul POC "LargCoat"

ICPE-Cercetari Avansate este un institut national ce desfasoara activitati de traditie, recunoscute in domeniul ingineriei electrice. Detinand o importanta baza stiintifica in domeniu, INCDIE ICPE–CA ocupa o pozitie nationala semnificativa, situandu-se printre cele mai active si performante unitati de cercetare.

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA, alaturi de MGM STAR CONSTRUCT SRL si Universitatea Politehnica din Bucuresti, a demarat activitatile proiectului “Tehnologii inovative pentru depuneri fizice in vid bazate pe straturi subtiri, multifunctionale, nanostructurate destinate pieselor de mari dimensiuni – LargCoat” din cadrul Programului Operational Competitivitate 2014-2020.

Proiectul a fost incadrat in POC/163/1/3/ Stimularea cererii intreprinderilor pentru inovare prin proiecte CDI derulate de intreprinderi individual sau in parteneriat cu institute de CD si universitati, in scopul inovarii de procese si de produse in sectoarele economice care prezinta potential de crestere, cod MySMIS 122543, avand o valoare totala de 22.093.854,14 lei.

Obiectivul general al proiectului il reprezinta sustinerea investitiei private in CDI prin introducerea de tehnologii si servicii in activitatea proprie a beneficiarului, MGM STAR CONSTRUCT SRL, prin realizarea unor tehnologii inovative pentru depuneri fizice in vid bazate pe straturi subtiri, multifunctionale, nanostructurate, destinate pieselor de mari dimensiuni si dezvoltarea serviciilor oferite pe baza acestora.

Eforturile ICPE-CA de a sustine competitivitatea intreprinderilor contribuie la construirea unui mediu de afaceri prosper si competitiv la nivel national si european.

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

ICPE-CA, CERCETARE, INGINERIE ELECTRICA, POC, LARGCOAT,

Comunicat publicat de: INCDIE ICPE-CA (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de INCDIE ICPE-CA

7 echipe ale Centrului Alexandru Proca s-au calificat sa participe la 3 competitii internationale de proiecte de cercetare

Al 12-lea Workshop International de Compatibilitate Electromagnetica CEM 2020

In perioada 3-5 noiembrie 2020 s-a desfasurat, online, al 12-lea Workshop International de Compatibilitate Electromagnetica CEM 2020.

Recunoastere din partea Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania pentru cartea Initiere in Cercetarea Stiintifica

Vezi profilul INCDIE ICPE-CA