Comunicate de presa din Administratie Publica

Consiliului Județean Timiș, interesat să implementeze soluții moderne de ecologizare via IRIDEX

Pe 27 februarie, Consiliului Judetean Timis a facut o vizita la depozitul ecologic de la Chiajna pentru a evalua performantele instalatiei de biodesulfurare, singura instalatie…

19 persoane fără adăpost au fost cazate, în ultimele 24 de ore, în centrele sociale ale Primăriei Sectorului 1

De la declanșarea codului portocaliu, patrule mixte ale Primăriei Sectorului 1 acționează pentru a-i feri pe oamenii fără adăpost de efectele gerului.

Repatriere decedati in baza politei de asigurare

Procedura de repatriere decedati presupune asigurarea de transport funerar international corpului neinsufletit al asiguratului pana la adresa sa de resedinta.

Primarul Sectorului 1 , Dan Tudorache: "Aștept ca Primăria generală să îndeplinească rapid pașii administrativi pentru ca noi să putem rezolva problema accesului în Cartierul Greenfield”

Primăria Sectorului 1 continuă demersurile pentru rezolvarea problemelor de trafic din zona cartierului Greenfield și pentru accesul mai ușor al locuitorilor de aici la DN1.

Primăria Sectorului 1 va angaja un administrator public ("city manager") apolitic

Primăria Sectorului 1 va coopta în echipa sa primul administrator public („city manager”) din istoria instituției.

Top 5 beneficii ale optimizarii SEO

SEO este un element de baza al strategiei de marketing online si poate aduce multe beneficii, dincolo de faptul ca aduce traficul cel mai calitativ…

Motive pentru care sa utilizezi o agenda de lux la intalnirile importante

Lucrurile au evoluat foarte mult in lumea moderna in care traim astazi iar ca si o confirmare a acestui fapt stau chiar tehnologiile din ce…

Curs/simpozion international pentru profesori in Management educational european - Ungaria, 24.02.2018

Stimati domni profesori! Va invitam la cursul si simpozionul de Management educational european care va avea lor in Ungaria pe 24.02.2018!

Ajutorul de inmormantare majorat din nou in 2018

Anul 2018 vine cu noi reglementari legislative privind acordarea ajutorului de deces, cele mai importante dintre acestea referindu-se la cuantumul majorat substantial, modalitatea si termenul…

134.022 achizitii publice monitorizate de LICITATIA.RO in 2017.

In anul 2017 LICITATIA.RO a monitorizat 134.022 de anunturi cu licitatii de achizitii publice din Romania, cu 61% mai mult ca in anul 2016.
1 2 3 4 18