Dilema pavilionului pentru evenimente: să-l închiriem sau să-l cumpărăm?

Patru argumente ce susțin cumpărarea pavilionului în loc de închirierea acestuia.

Evenimentele organizate în aer liber devin din ce în ce mai populare: vă oferă libertatea alegerii locației iar costurile cu spațiul se reduc semnificativ.

Dacă anul acesta intenționați să organizați o nuntă, un botez, sau alt eveniment unic în viața familiei dumneavoastră și pentru aceasta veți avea nevoie de un cort pentru evenimente, primul lucru care vă va veni în minte va fi să-l închiriați, gândindu-vă, că pentru un singur eveniment nu merită să-l cumpărați.

Realitatea însă nu este aceasta.

Experiența arată, că este mai rentabilă cumpărarea cortului decât închirierea acestuia.

Să vedem argumentele care au înclinat balanța în favoarea cumpărării în loc de închiriere:

1. Prețul total al închirierii cortului va fi mai mare, decât prețul afișat.

Căutați ofertă pentru un singur eveniment și pentru cel mult două zile, și veți găsi prețuri care pornesc de la 100lei pentru cele mai mici dimensiuni. Însă pentru acest preț primiți doar structura și acoperișul, în această sumă nu intră pereții laterali. Va trebui să plătiți în plus pentru a asigura protecție invitaților dumneavoasră. Dacă adăugați costul transportului pentru luarea și restituirea cortului, prețul final al închirierii crește semnificativ.

2. Starea cortului închiriat rareori este impecabilă.

Nu trebuie să vă faceți iluzii: de cele mai multe ori cortul închiriat prezintă urmele uzurii, dar poate să fie murdară, sau ruptă, în cel mai rău caz se pot manifesta urmele folosirii chiar și pe structură.

3. Există riscul, ca garanția să nu fie restituită.

Cu toate că vă asumați răspundere financiară contractuală pentru starea pavilionului, cel mai frecvent la primire nu verificați starea acestuia. La restituire însă întotdeauna va fi verificat cortul. Se poate întâmpla, să-l duceți înapoi în starea în care l-ați primit, însă restituirea garanției să vă fie refuzată nejustificat.

4. Cortul închiriat nu va fi suficient de reprezentativ.

De cele mai multe ori este important, ca pavilionul să arate bine, să faceți impresie bună. Acest lucru este și mai adevărat când participați la expoziție sau târg. Corturile închiriate însă de regulă arată de parcă ar fi închiriate. Corturile proprii întreținute corespunzător vor arăta întotdeauna mai bine. În plus, aveți posibilitatea imprimării logoului firmei dvs. pe acoperiș sau pe pereții laterali, astfel devenind și mai vizibili, de dumenavoastră va depinde doar să deveniți și de neuitat.

Concluzia? Dacă luați în considerare toate dezavantajele, calculați costul final al închirierii, la care adăugați o sumă chiar nesemnificatică, vă puteți cumpăra un cort nou, care să vă reprezinte cel mai bine.

Pavilioanele de grădină pliabile au devenit populare datorită ariei lor vaste de utilizare: pot fi utilizate atât ca foișor de grădină, adăpost mobil pentru unelte și utilaje agricole, loc ferit de ploaie și soarele arzător pentru reuniunile familiale și petrecerile cu prietenii, la târguri, la expoziții, la organizare de nunți și botezuri, cât și la cele mai diverse evenimente corporatiste.

Credeți-ne: chiar dacă vă gândiți că aveți nevoie de cort pentru un singur eveniment, după ce l-ați cumpărat, îl veți folosi la numeroase alte ocazii.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
pavilion, corturi de grădină, pavilioane pliabile


Comunicat publicat de: www.expodom.ro (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de www.expodom.ro

Vacanță all inclusive în grădină sub pavilioane EXPODOM.RO

Să punem coroana pe i: A venit vremea să ne bucurăm de ce avem – soare, ploaie, vacanță, grădină..

Ancorarea pavilioanelor de grădină Expodom

Metodele adecvate de ancorare ale pavilioanelor de grădină Expodom.ro în funcție de tipul suprafeței suport.

Cum să alegem un pavilion de grădină?

Structură – dimensiune – material – culoare – disponibilitatea pieselor de schimb – preț: avantajele și dezavantajele diferitelor tipuri de pavilioane.

Omul gospodar își face vara sanie și iarna.. pavilion

La cumpăna dintre ani: urări de bine adunate sub un pavilion.
Vezi profilul www.expodom.ro