De ce sa investim bani intr-o bicicleta pentru copii

#Sport #Bucuresti Vizualizari: 179

Cresterea, educarea si dezvoltarea unui copil presupune foarte multi pasi si o investitie financiara considerabila. Noi consideram ca achizitionarea unei biciclete pentru copilul dumneavoastra este necesara si foarte importanta, iar la terminarea articolului o sa va convingeti si de ce.

Nu este un must sa cumparati o bicicleta cu care sa faca performanta inca de la inceput, pentru ca nu toti putem avea aceeasi pasiune, insa este important sa cautati o bicicleta pentru copii sigura, care sa nu-l expuna niciunui risc. In timp, daca adrenalina pe care o au mergand pe bicicleta ii impinge sa-si doreasca mai mult decat sa cutreiere strazile, atunci da, veti fi nevoit sa-i oferiti o bicicleta care sa ii permita sa faca performanta.

Dar, pana la performanta, folosita ca metoda de miscare, o bicicleta pentru copii este raspunsul la toate intrebarile si problemele pe care vi le-ati putea pune vreodata. Probabil ca motivul evident il cunoasteti: mersul pe bicicleta reprezinta sport, atat pentru corp, cat si pentru minte, fiind perceput ca o activitate antrenanta, nicidecum obositoare, lucru ce va spori pofta de mancare si, in acelasi timp, va stimula creativitatea si inventivitatea copilului dumneavoastra. Ii va oferi un somn mult mai usor, o odihna mult mai profunda, lucru ce il va ajuta spre acumularea mai usoara a informatiilor, fiind capabil sa se foloseasca de ele in alte contexte.

Daca sunteti deja un detinator de bicicleta, atunci trebuie sa stiti ca este neaparat necesara si o bicicleta pentru copii! Relationarea intre parinti si copil este foarte importanta in cresterea armonioasa a acestuia, un cadru social placut aducandu-i incredere in sine; in plus, la un nivel superior, il va ajuta sa relationeze altfel cu cei din jurul sau, simtindu-se mult mai in largul sau in grupuri mai mari de persoane. Creati momente placute, impartiti cu el pasiunea pe care o aveti! Veti observa, de asemenea, ca mersul pe bicicleta va fi invatat mult mai usor avand un suport moral din partea dumneavoastra, capatand mult mai usor anumite abilitati pe care in mod normal poate ca ar dura mult mai mult. Deveniti, practic, fericiti impreuna; si asta pentru ca mersul pe bicicleta chiar te face mai fericit – te relaxeaza, iti destinde mintea, te ajuta sa privesti altfel lucrurile.

Nu detineti o bicicleta si nici nu va intereseaza sa va achizitionati una? Dar poate au o bicicleta pentru copii cei din grupul de joaca al copilului dumneavoastra; nu ati dori ca acesta sa fie marginalizat si exclus din activitatile din grup doar din cauza ca ii lipseste bicicleta. Inca nu are nimeni din grup o bicicleta? Dati startul la acest trend si cu siguranta toti isi vor cumpara pentru ca vor descoperi cat de frumos se poate petrece timpul pedaland. Oferiti o alternativa la jocurile pe calculator pe care cu greu o pot refuza.

O bicicleta pentru copii este poate cel mai simplu mod de a face sport, insa beneficiile sale sunt enorme. Incercati sa nu o cumparati dintr-un hypermarket sau dintr-un loc nespecializat pentru ca nu ar trebui sa economisiti bani cand vine vorba de siguranta copilului. Nu stiti de unde sa achizitionati o bicicleta pentru copii sau cum sa o alegeti? Va spunem noi! La Veloteca, magazin de bicicleta din Bucuresti, unde nu numai ca veti gasi cele mai bune modele, dar veti primi si sfaturi pentru a face cea mai buna alegere.

Date de contact:
Nume: Veloteca
Email: bicicleteveloteca@yahoo.com
Telefon: 0720606300


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
biciclete, biciclete copii, biciclete pentru copii, biciclete Veloteca, magazin biciclete, magazin biciclete Veloteca


Comunicat publicat de: Veloteca (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Veloteca

Bicicleta Este Inca Un Mister Stiintific: Iata De Ce

#Sport   #Bucuresti Vizualizari: 54
De ce o bicicleta sta in echilibru atunci cand se misca, chiar si fara ciclist? Publicatia „Scientific American” ne explica lunga cautare pentru acest raspuns.

Biciclete pentru copii – sfaturi de protectie

Atat pentru adulti, cat si pentru copii, bicicleta reprezinta o modalitate perfecta de a te distra si, in acelasi timp, de a face sport intr-un…

De ce sa alegi bicicletele Veloteca

#Sport   #Bucuresti Vizualizari: 234
O data cu trecerea in noul an, multi dintre noi ne propunem sa facem schimbari pozitive in viata noastra, majoritatea legate de stilul de viata.…
Vezi profilul Veloteca