De ce sa alegi bicicletele Veloteca

#Sport #Bucuresti Vizualizari: 234

O data cu trecerea in noul an, multi dintre noi ne propunem sa facem schimbari pozitive in viata noastra, majoritatea legate de stilul de viata. Daca iti doresti un stil de viata mai sanatos, Veloteca iti recomanda o bicicleta.

Situat in Soseaua Iancului nr. 100, magazinul nostru este cunoscut ca “raiul pasionatilor de biciclete”, unde poti gasi peste 30 de marci si toate tipurile de biciclete, de la cele de oras, la BMX, mountain bike-uri, cross, trekking, precum si o varietate mare de accesorii, un service profesionist si un serviciu de gazduire biciclete pe timpul iernii. Specialistii Veloteca te asteapta cu drag in magazin pentru a te servi cu promptitudine si a te ajuta sa iti gasesti bicicleta favorita, in functie de obiectivele tale si bugetul de care dispui.

Cele mai cautate produse si brand-uri disponibile in magazinul Veloteca sunt:

  • Biciclete Cannondale – Cannondale este un brand care vorbeste de la sine. Iti oferim biciclete Cannondale de munte, trekking si de oras, cursiere si alte tipuri. In plus, iti punem la dispozitie si accesorii Cannondale si echipament pentru ciclism de cea mai buna calitate.
  • Casti si pantofi Giro – Giro este un brand nascut in 1985, in Santa Cruz, California, un epicentru al productiei de biciclete din SUA. Iti oferim casti si pantofi pentru ciclism marca Giro in magazinul Veloteca.
  • Rucsaci Deuter – pentru pasionatii de ciclism si nu numai, oferim cele mai moderne modele de rucsaci pentru outdoor, munte sau campie.
  • Biciclete pliabile Dahon – biciclete cool, urbane, pliabile, perfecte pentru cosmopoliti si corporatisti care cauta o metoda alternativa de a se deplasa usor intr-un oras aglomerat.

Pentru ca iubim mersul pe bicicleta, magazinul Veloteca ofera clientilor sai mai multe facilitati extra:

  • un showroom pentru vanzare si consiliere unde vei fi intampinat de specialisti Veloteca mereu bucurosi sa te ajute
  • un centru de testare a diverselor modele de biciclete, unde poti incerca bicicletele Veloteca inainte de a te hotari la un model final
  • service profesionist de biciclete, servicii de garantie si post-garantie
  • o gama larga de echipamente, accesorii, piese si componente de la diverse brand-uri, garantate si recomandate de specialistii Veloteca
  • un program extins de luni pana vineri intre orele 10-19 si Sambata intre orele 10-16
  • Velogaraj – un serviciu de gazduire biciclete pe timp de iarna, primul garaj de biciclete din Bucuresti

De asemenea, avem si un magazin online de biciclete Veloteca, care s-a dezvoltat intr-un spatiu prietenos pentru iubitorii de ciclism.

Acceseaza platforma online Veloteca si, cu ajutorul filtrelor inteligente, vei reusi sa comanzi mai repede bicicleta la care visezi. Pe site exista categorii special construite pentru a raspunde nevoilor tale, in functie de preocupari si varsta: de la cele de oras, la biciclete de dama, biciclete de copii, biciclete de cross si trekking, mountain bikes, BMX-uri, etc.

Filtrul inteligent de selectie a preturilor este in functie de bugetul disponibil: intre 0-4.999 lei, intre 5.000-9.999 lei si intre 10.000-19.999 lei. De asemenea, ai la dispozitie si filtre de selectie in functie de caracteristicile tehnice ale bicicletelor: tipul de frana, numar de viteze, etc.

Date de contact:
Nume: Veloteca
Functie: Magazin de biciclete Bucuresti
Email: bicicleteveloteca@yahoo.com
Telefon: 0213118269
Cuvinte cheie:
biciclete, magazin de biciclete Bucuresti, Veloteca


Comunicat publicat de: Veloteca (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Veloteca

Bicicleta Este Inca Un Mister Stiintific: Iata De Ce

#Sport   #Bucuresti Vizualizari: 53
De ce o bicicleta sta in echilibru atunci cand se misca, chiar si fara ciclist? Publicatia „Scientific American” ne explica lunga cautare pentru acest raspuns.

Biciclete pentru copii – sfaturi de protectie

Atat pentru adulti, cat si pentru copii, bicicleta reprezinta o modalitate perfecta de a te distra si, in acelasi timp, de a face sport intr-un…

De ce sa investim bani intr-o bicicleta pentru copii

#Sport   #Bucuresti Vizualizari: 176
Cresterea, educarea si dezvoltarea unui copil presupune foarte multi pasi si o investitie financiara considerabila. Noi consideram ca achizitionarea unei biciclete pentru copilul dumneavoastra este…
Vezi profilul Veloteca