Cumpara o camera de termoviziune Fluke TiS10 primesti un acumulator

Daca vrei sa fii cu adevarat un profesionist in domeniul electricii, electronicii, ingineriei, trebuie sa ai cele mai bune aparate de masura si control ale momentului. Iar pentru ca la Ronexprim, lider de 26 de ani pe piata din Romania in ceea ce priveste aparatele de masura si control, camere de termoviziune si aparatura de laborator vrem sa fii la inaltime, iti propunem o super-oferta la inceput de an – la orice de camere de termoviziune Fluke TiS10, efectuata in perioada 1 februarie – 30 iunie 2017, primesti un acumulator cadou.

Camera de termoviziune Fluke TiS10, instrumentul de masura pe care te poti baza, indiferent de situatie

Datorita investitiei constante in cea mai buna tehnologie, marca Fluke este cea mai intalnita in trusa de scule a oricarui profesionist care se respecta. De aceea, 4 din 5 persoane care isi desfasoara activitatea in domeniul electric, electronic, ingineriei etc., aleg Fluke ca prima alternativa pentru cele mai bune si rapide rezultate.

Nici de aceasta data, Fluke nu ramane mai prejos si iti ofera camera de termoviziune Fluke TiS10, un instrument de ultima generatie pentru depanare si intretinere. Creata pentru utilizarea in cele mai vitrege medii, aceasta camera de termoviziune ofera performanta ridicata, integral radiometrica, ce ofera rezultate rapide pentru depanarea instalatiilor electrice, a echipamentului electromecanic, a celui de proces, a echipamentului HVAC/R si a multor altele.

Prin tehnologia IR-Fusion, se poate opta pentru captarea imaginilor in infrarosu si vizuale suprapuse, pentru a obtine rapid informatii de o importanta critica. Altfel spus, IR-Fusion capteaza simultan o fotografie digitala suplimentar fata de imaginea in infrarosu, suprapunandu-le si dezvaluind misterul analizei imaginilor IR.

Printre principalele avantaje oferite de camera de termoviziune Fluke TiS 10, trebuie mentionata autonomia foarte mare a bateriilor (4 ore fiecare, reincarcabile), urmate de un spectru vizual detaliat, pentru rezultate cu adevarat eficiente si rapide.

Ai, in plus, facilitati care iti vor transforma munca de zi cu zi, astfel:

  • Imagini de calitate datorita rezolutiei de 80 x 60 (4.800 pixeli)
  • D:S de 128:1
  • LCD de 3,5 inch, 320 x 240
  • Camera digitala de 5 megapixeli
  • Stocheaza mii de imagini – memorie interna de 4 GB si card micro SD optional de 4 GB
  • Creat si testat sa reziste la o cadere de 2 m (6,5 ft)
  • Rezistenta la apa si praf
  • Meniul intuitiv cu trei butoane este usor de utilizat
  • Curea reglabila pentru mana
  • Camera de termoviziune este produsa in S.U.A.

Avantajul de a fi client Ronexprim nu se termina aici. Daca vei comanda camera de termoviziune Fluke TiS 10 iti facem cadou un acumulator. Insa grabeste-te, oferta noastra este valabila pana pe 30 iunie. Pentru mai multe informatii si oferta personalizata, nu ezita sa ne contactezi!

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.
Cuvinte cheie:
camera de termoviziune, Fluke, aparate de masura si control, Fluke Romania


Comunicat publicat de: Ronexprim (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Ronexprim

De ce este in continuare osciloscopul Fluke 123B atat de apreciat de specialisti?

Acest osciloscop cu intrare dubla si functii complete este dotat cu inregistrator si are o latime de banda de 20 MHz, fiind primul dintr-o serie…

De ce camerele de termoviziune Fluke Ti400 sunt unele dintre cele mai apreciate aparate de masura?

Daca decizi sa achizitionezi camera de termoviziune Fluke Ti400, vei primi, pe langa aparatul de masura propriu-zis, urmatoarele: adaptor de alimentare pentru curent alternativ si…

Cum te poate ajuta un multimetru digital sa economisesti bani?

Compania Ronexprim este lider inca din 1991 pe piata romaneasca de aparate de masura si control, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica.

Clestii de curent Fluke 381, printre cele mai folositoare instrumente de masura

Alaturi de clestii de curent Fluke 381, la Ronexprim gasesti numeroase alte instrumente de masura performante, printre care multimetre digitale, camere de termoviziune, osciloscoape, microohmmetre,…

Promotie Ronexprim la camerele de termoviziune de la Fluke, pana la finalul anului!

Compania americana Fluke este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de astfel de dispozitive din intreaga lume, motiv pentru care promotia Ronexprim desfasurata la modelele…
Vezi profilul Ronexprim