Cumpara o camera de termoviziune Fluke TiS10 primesti un acumulator

#Tehnologie #Bucuresti Vizualizari: 426

Daca vrei sa fii cu adevarat un profesionist in domeniul electricii, electronicii, ingineriei, trebuie sa ai cele mai bune aparate de masura si control ale momentului. Iar pentru ca la Ronexprim, lider de 26 de ani pe piata din Romania in ceea ce priveste aparatele de masura si control, camere de termoviziune si aparatura de laborator vrem sa fii la inaltime, iti propunem o super-oferta la inceput de an – la orice de camere de termoviziune Fluke TiS10, efectuata in perioada 1 februarie – 30 iunie 2017, primesti un acumulator cadou.

Camera de termoviziune Fluke TiS10, instrumentul de masura pe care te poti baza, indiferent de situatie

Datorita investitiei constante in cea mai buna tehnologie, marca Fluke este cea mai intalnita in trusa de scule a oricarui profesionist care se respecta. De aceea, 4 din 5 persoane care isi desfasoara activitatea in domeniul electric, electronic, ingineriei etc., aleg Fluke ca prima alternativa pentru cele mai bune si rapide rezultate.

Nici de aceasta data, Fluke nu ramane mai prejos si iti ofera camera de termoviziune Fluke TiS10, un instrument de ultima generatie pentru depanare si intretinere. Creata pentru utilizarea in cele mai vitrege medii, aceasta camera de termoviziune ofera performanta ridicata, integral radiometrica, ce ofera rezultate rapide pentru depanarea instalatiilor electrice, a echipamentului electromecanic, a celui de proces, a echipamentului HVAC/R si a multor altele.

Prin tehnologia IR-Fusion, se poate opta pentru captarea imaginilor in infrarosu si vizuale suprapuse, pentru a obtine rapid informatii de o importanta critica. Altfel spus, IR-Fusion capteaza simultan o fotografie digitala suplimentar fata de imaginea in infrarosu, suprapunandu-le si dezvaluind misterul analizei imaginilor IR.

Printre principalele avantaje oferite de camera de termoviziune Fluke TiS 10, trebuie mentionata autonomia foarte mare a bateriilor (4 ore fiecare, reincarcabile), urmate de un spectru vizual detaliat, pentru rezultate cu adevarat eficiente si rapide.

Ai, in plus, facilitati care iti vor transforma munca de zi cu zi, astfel:

  • Imagini de calitate datorita rezolutiei de 80 x 60 (4.800 pixeli)
  • D:S de 128:1
  • LCD de 3,5 inch, 320 x 240
  • Camera digitala de 5 megapixeli
  • Stocheaza mii de imagini – memorie interna de 4 GB si card micro SD optional de 4 GB
  • Creat si testat sa reziste la o cadere de 2 m (6,5 ft)
  • Rezistenta la apa si praf
  • Meniul intuitiv cu trei butoane este usor de utilizat
  • Curea reglabila pentru mana
  • Camera de termoviziune este produsa in S.U.A.

Avantajul de a fi client Ronexprim nu se termina aici. Daca vei comanda camera de termoviziune Fluke TiS 10 iti facem cadou un acumulator. Insa grabeste-te, oferta noastra este valabila pana pe 30 iunie. Pentru mai multe informatii si oferta personalizata, nu ezita sa ne contactezi!

Date de contact:
Nume: Ronexprim
Functie: Lider in comercializare de aparate de masura si control
Email: ronexprim@ymail.com
Telefon: 021 314 35 99
Cuvinte cheie:
camera de termoviziune, Fluke, aparate de masura si control, Fluke Romania


Comunicat publicat de: Ronexprim (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Ronexprim

Cum se masoara rezistenta cu ajutorul unui multimetru digital

#Tehnologie   #Bucuresti Vizualizari: 68
Multimetrul digital este un dispozitiv cu ajutorul caruia se pot determina si masura valori ale unor marimi electrice, precum tensiunea electrica (continua si alternativa), intensitatea…

Calibrarea aparatelor de masura si control

#Tehnologie   #Bucuresti Vizualizari: 145
Calibrarea reprezinta identificarea si documentarea deviatiei unei masuratori de la un standard de inalta acuratete. Valoarea obtinuta din masuratoarea efectuata cu instrumentul respectiv este apoi…

Cum te ajuta camerele de termoviziune in inspectii

Asa cum te-am obisnuit de-a lungul celor 25 de ani de cand exista Ronexprim pe piata din Romania, iti oferim cele mai moderne, eficiente si…
Vezi profilul Ronexprim