Cum poti cumpara masini rulate marca Audi fara sa platesti TVA? Afla totul despre beneficiile creditului extern!

Daca esti adeptul brandului de masini Audi, trebuie sa stii ca ai multiple oportunitati extraordinare pentru a cumpara masini rulate din gama acestui producator. Poti cumpara Audi rulate chiar si fara sa platesti TVA, daca autoturismul este cumparat din tara de origine direct pe numele companiei tale.

Achizitiile UE intra-comunitare te scutesc de plata taxelor de valoare adaugata, iar creditul extern iti permite preturi avantajoase la asigurari si dreptul de proprietate inca din momentul semnarii contractului. Afla mai multe!

O solutie de finantare din ce in ce mai populara

Creditul extern a devenit tot mai popular in ultima perioada, datorita avantajelor unice pe care le ofera. Este mai rentabil sa cumperi prin credit extern, decat prin leasing auto intern, daca ai o companie care isi primeste incasarile in moneda Euro.

Operatorii de transport, in mod special, apeleaza la acest program de finantare, pentru a-si reface flota de masini. Rata lunara este 100% deductibila fiscal, iar compania este proprietar al bunului achizitional, si nu firma de leasing ca in cazul programelor de finantare interne. Societatile comerciale din Romania sunt interesate de beneficiile creditului extern, intrucat este cea mai optima solutie la ora actuala, prin achizitia intra-comunitara UE. Timpul de raspuns este unul foarte rapid.

Care sunt actele de care ai nevoie pentru creditul extern

Documentele standard necesare finantarii prin leasing extern se impart in doua mari categorii: documente juridice si documente financiar contabile. In prima categorie enumerata, se inscriu de regula: copia dupa actul constitutiv actualizat, copia dupa CUI, specimentul de semnatura vizat de banca si conformat cu originalul, precum si hotararea organului competent potrivit legislatiei si actelor constititive, cu privire la contractarea si garantarea finantarii (in original).

In cea de-a doua categorie, financiar – contabila, regasim: bilanturi contabile anuale vizate de autoritatea competenta, ultima balanta de verificare lunara din anul curent, care nu trebuie sa fie mai veche de 3 luni, dar si extrasul de cont vizat de institutia bancara.

Beneficiile sunt net superioare oricarei forme de credit

Creditul extern vine la pachet cu beneficii unice, pe care formele clasice de leasing intern nu le pot cumula. Primul si cel mai mare avantaj este scutirea de plata TVA, datorata achizitiei intra-comunitare. Daca masina este achizitionata din Germania de catre o companie din Romania, se aplica acest beneficiu. Mai mult, clientul (societatea comerciala) este proprietar, si nu firma de leasing. Orice tip de cheltuiala a acestei achizitii este deductibila, iar asigurarile sunt foarte avantajoase. Daca nu cunosti procedura prin care poti aplica pentru credit extern, poti apela cu incredere la suportul companiilor auto vanzatoare de masini second hand. Expertii pot face achizitia direct pe numele companiei tale din tara de origine auto.

Auto-leasing.ro te ajuta sa cumperi auto rulate prin credit extern

Nu stii cu ce firma sa colaborezi pentru un credit extern fara tva? Auto-leasing.ro ar trebui sa fie in topul optiunilor tale! Aceasta companie are notorietate in Romania, dar si foarte multa experienta in comercializarea de auto rulate.

Iti pot aduce, pe comanda, orice tip de vehicul: Audi, Mercedes, BMW, Ford, Toyota, VW, Jeep si nu numai, cu rulaj mic si istoric service verificat. Te ajuta in intocmirea dosarului pentru credit extern si iti furnizeaza absolut toate informatiile de care ai nevoie pentru a identifica masina si programul de finantare potrivit pentru tine.

Tel: +40729182111

E-mail: office@auto-leasing.ro

Comunicat publicat de: Agentia Fortin (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Agentia Fortin

Alege accesoriile preferate pentru baia ta si transform-o intr-un loc perfect pentru relaxare

Amenajarea baii nu trebuie lasata niciodata pe ultimul plan atunci cand discutam de reamenajarea unei locuinte.

Cum poti inchiria o masina de la aeroport? Iata informatiile pe care le cautai

Stiu cat de mult iti place sa calatoresti si cat de mult iubesti plimbarile cu masina. Poate ca de multe ori te-ai gandit ca aterizezi…

Esti interesat sa investesti in sisteme de irigatii prin picurare? Afla tot ce trebuie sa stii despre ele!

Agricultura este un domeniu dificil, dar care iti poate aduce foarte multe satisfactii.

Cele mai bune camere supraveghere: unde le gasesti si dupa ce criterii le alegi?

Nu ai nicio idee despre tipurile de camere supraveghere? Nu te ingrijora, pentru ca nu trebuie decat sa te informezi in mod atent pentru a…
Vezi profilul Agentia Fortin