Ceasurile Reginei Victoria in expozitia Patek Philippe "Watch Art Grand Exhibition" din Singapore

Iconicul producator de ceasuri elvetiene Patek Philippe va prezenta in acest an la Watch Art Grand Exhibition Singapore cateva ceasuri cu adevarat istorice – inclusiv primul ceas de mana al marcii. La spectacolul bienal de ceasuri de lux vor fi prezente si ceasurile legendarei Regine Victoria.

Iconicul producator de ceasuri elvetiene Patek Philippe va prezenta in acest an la Watch Art Grand Exhibition Singapore cateva ceasuri cu adevarat istorice – inclusiv primul ceas de mana al marcii.  La spectacolul bienal de ceasuri de lux vor fi prezente si ceasurile legendarei Regine Victoria. 

 

Patek Philippe aduce o adevarata colectie de arta, de ceasuri de lux, de la muzeul sau din Geneva, tocmai la Singapore pentru prima expozitie de arta Grand Watch din oras.

 

Avand loc in perioada 28 septembrie – 13 octombrie, acest eveminemt marcheaza pentru prima data vizita unui astfel de spectacol in Singapore. Evenimentul promite sa fie cea mai mare editie a expozitiei emblematice a turismului marcii Patek Philippe.

 

Colectionand piese produse de Patek Philippe, precum si de alti producatori de ceasuri, Marea Expozitie este gazduita in diferite orase la fiecare doi ani si ofera iubitorilor de ceasuri o ocazie rara de a vedea ceasuri rare cu o importanta istorica semnificativa.

 

Gazduita la Marina Bay Sands Theatre, expozitia va fi impartita in 10 sali tematice, in acest an, prezentand totul de la primul ceas de mana din lume, la unele dintre cele mai complicate cronometre create vreodata, gravate in aur. 

 

Iata 5 dintre modelele pe care le vor putea admira toti iubitorii de ceasuri in aceasta editie la Singapore!

 

  1. Ceasul de buzunar al Reginei Victoria – un model exclusivist de ceas din anul 1851, prezentat ca ofranda pentru regina in cadrul galei Great Exhibition, la Crystal Palace, Londra. 

 

  1. The Peaches – o pereche de ceasuri cu totul diferite de tot ce ati mai intalnit. Create dupa asemanarea a doua piersici in oglinda, acestea au fost atribuite producatorului de ceasuri engleze William Ilbery. Cele doua piese dateaza din 1810 si prezinta detalii gravate in smalt si accente de perle.

 

  1. Primul ceas de mana din gama Patek Philippe – un ceas cu totul si cu totul extraordinar. Realizat din aur, cu un cadran rotund ascuns intr-o carcasa de aur masiv, patrata. Este un ceas cu un design atragator, departe de orice forma a ceasurilor clasice din ziua de azi. 

 

  1. Ceasul Regelui din Siam 

Ceasul de buzunar Patek Philippe creat pentru Chulalongkorn – cunoscut si sub numele de King Rama V din ceasul istoric Siamthis ofera un afisaj al orelor si minutelor, plus un mic cadran secundar. In timp ce fata este destul de simpla, cu indicatoare numerice romane, partea din spate a ceasului prezinta o emblema complicata de aur si smalt.

 

Inregistrarile de licitatii sugereaza ca ceasul a fost vandut pentru prima data regelui pe 3 decembrie 1897. In 2004, a intrat din nou sub ciocan si a fost vandut pentru 57.360 USD la alta licitatie.

 

  1. Ceasul Antoine Norbert realizat de Patek Philippe

Antoine Norbert a achizitionat acest ceas pentru a marca 30 de ani de nastere in 1842. Ceasul a fost semnat „Patek et Czapek”, numele unei marci de scurta durata, Antoni Patek, format impreuna cu colegul sau polonez, originar din Cehia, Franciszek Czapek, in 1839, care in cele din urma s-a destramat in 1845.

 

Abia in 1851, Patek a format compania Patek Philippe impreuna cu angajatul sau, ceasornicarul Adrien Philippe.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.
Cuvinte cheie:
patek philippe, regina victoria, ceasuri, singapore, eveniment


Comunicat publicat de: OficiulDePresa (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de OficiulDePresa

5 motive pentru care cartile sunt mai bune decat filmele

  Exista o adevarata disputa privind superioritatea sau inferioritatea cartilor sau a filmelor si parerile sunt impartite. Totusi, exista o serie de beneficii clare, pe…

Lider mondial in domeniul Securitatii, "Cambridge - CSS" obtine ISO 9001 pentru integrarea sistemului de management al calitatii

Atunci cand discutam de securitate si de solutii de track – and – trace (localizare prin GPS) stim ca este extrem de important sa cunoastem…

10 sporturi care te ajuta sa devii nu doar mai sanatos ci si mai inteligent

Stim cu totii ca sportul ne dezvolta peste masura capacitatile fizice. Insa nu doar acestea sunt avantajate de catre sport. Si cele intelectuale se pot…

Cum comunici eficient (si corect) pe internet

Netiquette sau neticheta e noua definitie, sumarizare a ceea ce inseama fair play pe internet. Mediul online favorizeaza gazduirea si transmiterea oricaror informatii extrem de…

Cum iti gestionezi reputatia online

Cei mai multi cred ca a avea un site e singurul sau cel mai important mod prin care isi pot crea o reputatie buna online.…
Vezi profilul OficiulDePresa