Brico Depôt readuce bucuria proiectelor personale

Cu pași repezi ne îndreptăm spre finalul verii și deși gândul ne zboară încă spre vacanță, proiectele pentru amenajările interioare nu trebuie să intre “on hold”.

Redescoperă plăcerea de a decora cu produsele din noul catalog Brico Depôt, care aduc în prim-plan prețuri mici și soluții inovatoare pentru planurile tale: materiale de construcții, echipamente de încălzire, mobilier de baie.

Cu pași repezi ne îndreptăm spre finalul verii și deși gândul ne zboară încă spre vacanță, proiectele pentru amenajările interioare nu trebuie să intre “on hold”.

 Redescoperă plăcerea de a decora cu produsele din noul catalog Brico Depôt,  care aduc în prim-plan prețuri mici și soluții inovatoare pentru planurile tale: materiale de construcții, echipamente de încălzire, mobilier de baie.

Meseriașii recomandă noul catalog Brico Depôt

Disponibil începând cu 29 iulie, în noul catalog Brico Depôt descoperi centrala pe gaz cu condensare Ciao Green CSI 25 KW. Dotată cu display digital, protecție anti-îngheț pentru iernile grele și mai ales, cu sistem autoreglare ambientală, centrala este perfectă pentru cei care își doresc mai mult confort acasă.

Folosește Placa Gips Carton NIDA 9.5 mm indiferent dacă te pregătești să renovezi sau să pornești un proiect nou. Împreună cu vata de rocă GEO, placa gips carton poate izola complet fonic o cameră sau poate face din spațiul amenajat un loc extrem de intim.

Finalizează proiectul în timp util și bucură-te de prețuri avantajoase, pentru orice buget.

Creează cel mai bun mix cu betoniera de 155 L, cu o putere de 1000 W și coroană de fontă, în care ai adăugat un ciment de calitate: Cemron sau Multibat. Montează acoperișul cu țigla metalică Superco și folosește cu încredere Polistirenul EPS 70 ignifugat, care are o conductivitate termică de 0,039 W/MK și căminul tău va beneficia de durabilitate, izolare perfectă și rezistență în timp.

Totodată, pentru amenajări interioare care imprimă o atmosferă călduroasă și primitoare găsești în această perioadă în magazinele Brico Depôt o gamă variată de parchet din diferite esențe de lemn. Completează decorul cu faianța Larisa sau Troya și gresie coordonată și îmbini armonios stilul vintage cu cel modern.

Recomandarea specialiștilor pentru băi cu personalitate: mobilierul Imandra, soluția complet modulară, disponibil în culori și dimensiuni variate, care reorganizează optim configurația chiar și a celor mai mici spații. #IncepeCevaNou!

Aviz profesioniștilor, dar și amatorilor, noul catalog Brico Depôt readuce bucuria proiectelor personale.

Și nu uita, descoperă noul catalog Brico Depôt și în varianta online pe site-ul www.bricodepot.ro sau descărcând aplicația BRICODEPOT.

Cumpără cu încredere produsele dorite alegând creditul Euroline și beneficiază de promoția ”2 ani fără dobândă” pentru cumpărăturile în valoare de maxim 3000 de lei.

Despre Brico Depôt

Brico Depôt este parte a Kingfisher plc, grupul de retail home improvement, cu peste 1200 de magazine în 10 țări din Europa. Pentru mai multe informații: http://www.kingfisher.com/, http://www.bricodepot.ro și pe pagina de Facebook Brico Depôt Romania.Cuvinte cheie:
Brico Depot, Catalog, centrala cu gaz Ciao Green, Placa Gips Carton NIDA, bai Imandra


Comunicat publicat de: Pure Media Solutions (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pure Media Solutions

Krups Latt'Espress, fericire intr-o ceasca de cafea

Se spune ca prima ceasca de cafea ramane mereu prima dragoste, indiferent daca a fost un espresso scurt, un cappuccino sau latte, daca ai baut-o…

UltraBlend+ - Tu setezi tendințele fresh ale acestei veri

Sugar, spice and everything nice – rețeta perfectă pentru cel mai gustos smoothie. Bucură-te de o savoare exquisite și energizează-te vara aceasta cu mixuri din…

Rowenta îți face bagajul de vacanță! Tu stabilești destinația finală a distracției!

Biletele sunt deja rezervate, lista cu obiective turistice finalizată, iar kit-ul de vacanță Rowenta pregătit să îți ofere un look de invidiat oriunde ai merge.…

Vara aceasta pornește în călătorie cu noile produse de la Tefal!

Bucură-te de stilul tău de viață oriunde ai merge sau oricât de lungă ar fi călătoria. Tefal lansează vara aceasta gama de caserole, travel cups…

Be fabulous cu noua gamă pentru îngrijirea părului Premium Care de la Rowenta. For your inner diva!

Crezi că ai nevoie de cei mai în trend hair-styliști pentru ca părul tău să arate impecabil și să-și mențină hidratarea naturală? Descoperă noutatea acestei…
Vezi profilul Pure Media Solutions