Brico Depôt readuce bucuria proiectelor personale

Cu pași repezi ne îndreptăm spre finalul verii și deși gândul ne zboară încă spre vacanță, proiectele pentru amenajările interioare nu trebuie să intre “on hold”.

Redescoperă plăcerea de a decora cu produsele din noul catalog Brico Depôt, care aduc în prim-plan prețuri mici și soluții inovatoare pentru planurile tale: materiale de construcții, echipamente de încălzire, mobilier de baie.

Cu pași repezi ne îndreptăm spre finalul verii și deși gândul ne zboară încă spre vacanță, proiectele pentru amenajările interioare nu trebuie să intre “on hold”.

 Redescoperă plăcerea de a decora cu produsele din noul catalog Brico Depôt,  care aduc în prim-plan prețuri mici și soluții inovatoare pentru planurile tale: materiale de construcții, echipamente de încălzire, mobilier de baie.

Meseriașii recomandă noul catalog Brico Depôt

Disponibil începând cu 29 iulie, în noul catalog Brico Depôt descoperi centrala pe gaz cu condensare Ciao Green CSI 25 KW. Dotată cu display digital, protecție anti-îngheț pentru iernile grele și mai ales, cu sistem autoreglare ambientală, centrala este perfectă pentru cei care își doresc mai mult confort acasă.

Folosește Placa Gips Carton NIDA 9.5 mm indiferent dacă te pregătești să renovezi sau să pornești un proiect nou. Împreună cu vata de rocă GEO, placa gips carton poate izola complet fonic o cameră sau poate face din spațiul amenajat un loc extrem de intim.

Finalizează proiectul în timp util și bucură-te de prețuri avantajoase, pentru orice buget.

Creează cel mai bun mix cu betoniera de 155 L, cu o putere de 1000 W și coroană de fontă, în care ai adăugat un ciment de calitate: Cemron sau Multibat. Montează acoperișul cu țigla metalică Superco și folosește cu încredere Polistirenul EPS 70 ignifugat, care are o conductivitate termică de 0,039 W/MK și căminul tău va beneficia de durabilitate, izolare perfectă și rezistență în timp.

Totodată, pentru amenajări interioare care imprimă o atmosferă călduroasă și primitoare găsești în această perioadă în magazinele Brico Depôt o gamă variată de parchet din diferite esențe de lemn. Completează decorul cu faianța Larisa sau Troya și gresie coordonată și îmbini armonios stilul vintage cu cel modern.

Recomandarea specialiștilor pentru băi cu personalitate: mobilierul Imandra, soluția complet modulară, disponibil în culori și dimensiuni variate, care reorganizează optim configurația chiar și a celor mai mici spații. #IncepeCevaNou!

Aviz profesioniștilor, dar și amatorilor, noul catalog Brico Depôt readuce bucuria proiectelor personale.

Și nu uita, descoperă noul catalog Brico Depôt și în varianta online pe site-ul www.bricodepot.ro sau descărcând aplicația BRICODEPOT.

Cumpără cu încredere produsele dorite alegând creditul Euroline și beneficiază de promoția ”2 ani fără dobândă” pentru cumpărăturile în valoare de maxim 3000 de lei.

Despre Brico Depôt

Brico Depôt este parte a Kingfisher plc, grupul de retail home improvement, cu peste 1200 de magazine în 10 țări din Europa. Pentru mai multe informații: http://www.kingfisher.com/, http://www.bricodepot.ro și pe pagina de Facebook Brico Depôt Romania.Cuvinte cheie:
Brico Depot, Catalog, centrala cu gaz Ciao Green, Placa Gips Carton NIDA, bai Imandra


Comunicat publicat de: Pure Media Solutions (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pure Media Solutions

Refresh your life alături de Vitamin Well și Zlatan Ibrahimovic

Fiecare succes are în spate un caracter puternic, un mod de viață echilibrat, dar mai ales determinare. Așa începe orice poveste – cu o idee…

Krups Latt’Espress – Despre Cafea, Dragoste si Armonie

Se spune ca fiecare ceasca de cafea are in spate cate o poveste ce porneste de la prima boaba selectata, la modul de preparare si…

În sezonul rece căldura vine de la Brico Depôt

Atenționări de vreme rece, grade în scădere și prețuri mici în fiecare zi. Este prognoza după care profesioniștii și amatorii în construcții, amenajări interioare și…

Curatenia de toamna incepe cu Rowenta

Stim, iti place ordinea desavarsita! Vrei sa dai un aspect impecabil casei tale si sa o aduci in centrul atentiei, dar ce te faci cand…

Cu stațiile de călcat Tefal ești întotdeauna câștigător

Back to school! Back to work! Vară, vacanță, concediu… so long farewell! Artileria grea intră în acțiune: reîncepi cursurile, serviciul, sarcinile de fiecare zi devin…
Vezi profilul Pure Media Solutions