Ancorarea pavilioanelor de grădină Expodom

Metodele adecvate de ancorare ale pavilioanelor de grădină Expodom.ro în funcție de tipul suprafeței suport.

Pentru a fi utilizate corect și în siguranță, pavilioanele pliabile trebuie să fie ancorate adecvat. ”Ancorarea adecvată” nu înseamnă un lucru complicat: tot ce trebuie să aflați dinainte de a participa la un târg sau la o expoziție, este natura suprafeței pe care va avea loc evenimentul. Indiferent de suprafață, întotdeauna este posibilă ancorarea în siguranță a cortului, astfel încât acesta să nu se desprindă nici în cazul în care vântul este puternic. Corturile de grădină au o rezistență la vânt de până la 30 km/h în rafale, respectiv până când meteorologii emit avertizare de vânt puternic. Astfel, în cazul în care suflă doar un vânt „mai puternic“ despachetați cortul și montați-l fără probleme. O ancorare bună îl va ajuta să se mențină pe loc.

Iată deci, metodele adecvate de ancorare ale pavilioanelor de grădină în funcție de tipul suprafeței suport:

Dacă montați cortul pe iarbă, pe lut sau pe un sol obișnuit, ancorarea este destul de simplă. Aveți nevoie doar de seturi de țăruș și paracord, câte un set pentru fiecare picior al cortului. Țărușile de ancorare pe care le găsiți în magazinul online www.expodom.ro sunt galvanizate, nu se ruginesc și arată ca noi chiar și după un timp îndelungat de utilizare. Diametrul țărușului de ancorare este de 1cm, are o lungime de 45cm, astfel putem avea siguranța, că nici vântul puternic nu îl va smulge. Paracordul este alcătuit din două părți, este prevăzut cu cataramă pentru reglarea ușoară la lungimea dorită. Pentru o fixare mai ușoară al țărușului se folosesc carabiniere de calitate. Acest mod de ancorare este rapid, relativ simplu și sigur.

Dacă montați cortul pe beton, sau asfalt, puteți alege din două metode diferite de ancorare. Dacă vreți să instalați pavilionul pentru o perioadă mai lungă de timp pe terenul aflat în proprietatea sau în administrarea dumenavoastră, soluția cea mai potrivită de ancorare este cea cu folosirea diblurilor și șuruburilor. Cu o astfel de soluție, puteți fi cu adevărat sigur, că cortul va rezista și la un vânt mai puternic. Cel mai des însă, nu vă este permis să găuriți suprafața dedesubtul cortului. Nu ar fi un lucru fericit să vă apucați de forat când participați la un târg sau la o expoziție pe un teren închiriat. Chiar și într-o asemenea situație însă, există soluții sigure de ancorare prin folosirea greutăților. Soluția, care este nu numai sigură, dar și practică, este utilizare greutăților cu apă. Greutățile cu apă sunt recipiente din plastic umplute cu apă, care cântăresc zece kilograme. Greutățile se amplasează pe lângă fiecare picior al cortului, sunt direct legate de piciorul cortului, ceea ce face ca cortul să nu se miște și să reziste chiar și la un vânt puternic. Greutățile cu apă au avantajul, că după utilizare se pot goli, astfel transportul lor devine mai ușor. În plus, ancorarea cu greutăți poate fi combinată cu ancorarea cu paracord: dacă vă permite locația, puteți lega cortul de un copac sau de un stâlp.

Soluții de ancorare de regulă se pot găsi, folosind doar o logică sănătoasă. Dacă totuși, nu ați ști cum să ancorați cortul de grădină într-o anume situație, contactați-ne și vom găsi împreună soluția.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
ancorarea pavilioanelor expodom, ancorarea corturilor de grădină expodom


Comunicat publicat de: www.expodom.ro (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de www.expodom.ro
Vezi profilul www.expodom.ro