Ziua Porților Deschise dedicată preșcolarilor, la British School of Bucharest

|
13.11.2018 9:00am
Locatia: British School of Bucharest (Erou Iancu Nicolae, nr. 42, Voluntari, Jud. Ilfov)

Marți, 13 noiembrie, în intervalul 09:00-12:00, British School of Bucharest (BSB) își deschide porțile pentru părinții cu copii între 2 și 5 ani, pentru a le arăta cât de important e ca elevii să fie fericiți la școală și ce înseamnă, mai exact, învățarea creativă și excelența în materie de educație. 

Ziua Porților Deschise dedicată preșcolarilor este oportunitatea ideală pentru părinți să descopere beneficiile învățării prin joacă pentru cei mici, să afle informații despre programa britanică și să întâlnească echipa unică de profesori a BSB și staff-ul școlii, în timp ce copiii iau parte la activități distractive.

Prin participarea la eveniment, invitații vor avea șansa să exploreze toate facilitățile folosite de către copii, la BSB, printre ele numărându-se un nou loc de joacă, Ringwood Kingdom, o lume fascinantă, unde sculpturile din lemn au luat forme magice de cârtițe, buburuze sau omizi.

BSB are și o surpriză pentru toți participanții: o degustare a meniurilor zilnice de care se bucură școlarii, ca parte a unei diete echilibrate, preparate din ingrediente proaspete, sănătoase și extrem de gustoase, inspirate din cele mai mari bucătării ale lumii.

Evenimentul se desfășoară în două tururi, unul între 09:00-10:30 și al doilea între 10:30-12:00. Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare, până pe 12 noiembrie, aici. 

Galerie foto: