TEXTILE TECHNOLOGY SHOW

|
13.09.2018 10:00am
Locatia: Pavilionul C6, Romexpo

Textile Technology Show, expozitie de tehnologie pentru industria textila din Europa de Sud-Est.

Iti oferim primul spectacol dedicat producatorilor si furnizorilor internationali de echipamentetehnologie si inovatie pentru industria textila.

  • Vizitatori targetati: fabrici de textile si confectii, producatori de materiale pentru tapiterie, ateliere de confectii si broderii, producatori de articole pentru copii, designeri de imprimeuri, furnizori pentru industria automotive, producatori de articole sportive, ateliere de print digital, confectioneri echipamente de protectie.
  • Intalnesti factori de decizie: sub acelasi acoperis vor fi prezenti factori de decizie, specialisti ai celor mai prestigioase companii din Europa de Sud-Est, reprezentative pentru industria de profil.
  • Evenimente conexein cadrul targului vor fi organizate conferinte, prezentari si workshop-uri sustinute de speakeri romani si straini din industria de specialitate.
  • Organizare foarte buna: TEXTILE TECHNOLOGY SHOW reflecta cat mai clar imaginea industriei textile din Romania si a nevoilor productiei in acest domeniu. Semnalizarea standurilor in PavilionulC6 al centrului expozitional Romexpo-Bucuresti este usor de urmarit, pentru o orientare cat mai buna.