Seminar PCM® introductiv: “Experimentând excelenţa”

|
21.12.2017 9:00am
Locatia: Bucuresti

Lifelong Learning Solutions vă invită să participaţi – în Bucureşti, în data de 21 decembrie 2017, între orele 9:00-17:30 – la seminarul PCM® introductiv intitulat “Experimentând excelenţa”!


Termenul-limită 
pentru înscriere şi achitarea taxei14 decembrie 2017.

Acest tip de seminar este recunoscut internaţional şi este un modul introductiv dedicat profesioniştilor foarte ocupaţi, care doresc să găsească rapid un răspuns la următoarele lor întrebări existenţiale:

— Care este structura personalităţii mele?
— În ce mod văd eu lumea, învăţ şi îi ajut pe ceilalţi să evolueze?
— Care sunt punctele forte ale personalităţii mele?
— Care sunt nevoile mele motivaţionale şi ce trebuie să fac pentru a mi le îndeplini cu regularitate?
— Ce tipare de comportament în situaţii de stres folosesc şi cum sabotează acestea productivitatea mea şi a celorlalţi?

Există şase tipuri de personalitate diferite şi fiecare dintre acestea este influenţat de factori motivatori caracteristici, evidenţiindu-se prin trăsături de caracter, nevoi psihologicecanale de comunicare favorite şi percepţii distincte. Fiecare om are toate cele şase tipuri de personalitate, însă în proporţii specifice. Nu există un tip de personalitate mai bun sau mai rău, mai frumos ori mai urât, mai dotat sau mai vulnerabil: absolut toate sunt perfecte.


Recunoaşterea acestor diferenţe este crucială
pentru:

— deschiderea şi continuarea comunicării
— motivarea autentică
— rezolvarea conflictelor

Cu cât veţi cunoaşte mai mult despre structura personalităţii cuiva, cu atât veţi reuşi să generaţi cu mai mare succes interacţiuni pozitive. Până astăzi au fost descoperite 720 de combinaţii diferite ale acestei structuri.


Trainer certificat PCM®:
Ane-Mary Ormenişan http://www.lifelong.ro/despre-ane-mary-ormenisan/#  


Coach-ii, medicii, membrii ACDPPR, membrii ARAT, profesorii, psihologii, specialiştii în resurse umane şi trainerii 
primesc o reducere cu până la 10% a taxei de participare dacă se înscriu la un seminar deschis, în limita a 4 locuri într-o sesiune. Studenţii primesc o reducere cu 15% a taxei lor de participare.


Taxa de seminar:
275Euro (nu se percepe TVA), la cursul BNR din ziua efectuării plăţii; însumează costurile zilei de training, profilul individual al personalităţii, planul personal de acţiune pentru succes, manualul de curs, mini-protocolul. Finanţarea parţială se acordă numai participanţilor din categoriile profesionale menţionate, în baza unei copii scanate a documentului care atestă respectiva apartenenţă. Completarea locurilor se realizează în ordinea înscrierii şi a plăţii taxei de seminar (condiţie prealabilă obligatorie).

Pentru un seminar deschis, numărul minim de participanţi este 6, iar cel maxim maxim este 12. Înscrierile sunt deschise până la întrunirea numărului minim de participanţi.

Pentru înscrieri vă rugăm să utilizaţi exclusiv acest formular: http://www.lifelong.ro/formular-de-inscriere-cursuri-deschise/


Localitate:
Bucureşti. În funcţie de numărul persoanelor înscrise, locaţia va fi anunţată participanţilor cu o săptămână înaintea începerii seminarului.


Informaţii suplimentare
despre Profilul Individual de Personalitate puteţi afla accesând: http://www.lifelong.ro/realizarea-profilului-individual-de-personalitate/

Pentru a beneficia de oferta noastră în sistemul in house oriunde în ţară, companiile interesate sunt rugate să ne contacteze pe adresa de e-mail office@lifelong.ro

Pentru a ne solicita orice alte informaţii suplimentare vă rugăm sa accesaţi: http://www.lifelong.ro/contact/


Vă aşteptăm cu bucurie!