Seminar PCM: ”Comunicarea eficientă”

|
25.04.2018 9:00am
Locatia: București

„Daca vrei ca ceilalti sa te asculte, vorbeste-le pe limba lor!” Dr. Taibi Kahler

 

Modelul Procesului Comunicarii® este in primul rand o experienta de viata: se „traieste” cu energia speciala a prezentului, participantii si trainerul interactionand – intr-un mediu securizat – cu maxima autenticitate si deschidere…! PCM® devine astfel o „calatorie” catre noi insine, in care confortul si confidentialitatea sunt repere importante.

 

Lifelong Learning Solutions va invita sa participati in perioada 25-27 aprilie 2018 – in Bucuresti – la seminarul Process Communication Model®: “Comunicarea eficienta”.

 

Termenul limita pentru inscriere si achitarea taxei13 aprilie 2018.

 

 

Oricine se inscrie si plateste pana pe data de 2 aprilie 2018 primeste o reducere cu 50 Euro a taxei sale de participare!

 

 

Ofertă specială:

 

Companiile care doresc să beneficieze în sistem “in house” de acest seminar primesc o reducere de până la 100 Euro/persoană pentru minim 10 angajați înscriși!

 

Va asteptam pentru a petrece impreuna 3 zile speciale in care sa beneficiati de un program intensiv de studiu si practica axat pe Modelul Procesului Comunicării®!

 

Modelul si metodologia prezentate in cadrul seminarului sunt chiar cele descoperite si dezvoltate de Dr. Taibi Kahler pe durata multor ani de cercetari stiintifice validate.

 


Avantajul cel mai important consta in faptul ca acest excelent instrument de management poate fi utilizat cu rezultate foarte bune imediat dupa incheierea seminarului, in toate actiunile personale sau profesionale pe care doriti sa le intreprindeti!

 

In plus, taxa de participare asigura si realizarea – sub licenta PCM® – a Profilului Individual al Personalitatii!

Acest tip de seminar este recunoscut la nivel international si este inclus in programele de certificare “PCM – Train the Trainer” si “PCM – Train the Coach”!

 

Toti cei interesati de optimizarea competentelor necesare dezvoltarii lor personale si profesionale in vederea unei cariere de top sunt bineveniti!

 


Numar de locuri disponibile: 10 – dintre care 4 beneficiaza de finantare partiala.

 

Pentru inscrieri va rugam sa utilizati doar acest formular: http://www.lifelong.ro/formular-de-inscriere-cursuri-deschise/

 

 

Trainer certificat PCM®: Ane-Mary Ormenisan http://www.lifelong.ro/despre-ane-mary-ormenisan/#    


Localitate: Bucuresti. Locatia va fi anuntata in timp util participantilor inscrisi.


Taxa de participare:
495Euro (nu se percepe TVA) – insumeaza costurile celor trei zile de training, profilul individual al personalitatii, planul personal de actiune pentru succes, manualul de curs tradus in limba romana, miniprotocolul pentru pauze pe parcursul fiecareia dintre cele trei  zile. Finantarea partiala se acorda numai participantilor din categoriile profesionale mentionate mai sus, in baza unei copii scanate a documentului oficial care atesta respectiva apartenenta.

 

Foarte important de retinut:

 


Orice persoana
care doreste sa intre in posesia profilului individual al personalitatii (fara a fi conditionata de participarea la seminarul introductiv) poate solicita primirea acestuia daca achita in prealabil taxa de 142Euro (nu se percepe TVA). Dupa verificarea platii este activata parola de acces pentru efectuarea on line a testului. Rezultatele sunt consemnate intr-un manual explicativ de aproximativ 40 de pagini, sunt strict confidentiale si cuprind inclusiv recomandari cu privire la actiunile care pot conduce la optimizarea performantelor profesionale, a dezvoltarii personale si a interrelationarii cu ceilalti. Este recomandabil sprijinul trainerului certificat atunci cand analizati rezultatele

 

 

Detalii semnificative referitoare la continutul seminarului puteti gasi aici: http://www.lifelong.ro/comunicarea-eficienta şi http://www.lifelong.ro/noutati/Daca doriti sa ne solicitati informatii suplimentare ori sa beneficiati de oferta noastra de training personalizat, va invitam sa ne contactati pe adresa de e-mail office@lifelong.ro!

 

Va asteptam cu bucurie!