ROMHOTEL 2018 – Expozitie Waterboyz

|
19.04.2018 11:18am
Locatia: Centrul Expozitional Romexpo

In perioada 19-21 aprilie 2018, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, va avea loc ROMHOTEL, o manifestare expozitionala marca HORECA unde va participa si echipa Waterboyz. Deja la a XXVI-a editie, ROMHOTEL vine cu noutati si tendinte ale unei piete in continua schimbare, precum este industria ospitalitatii romanesti.

La ROMHOTEL, numeroase companii din Romania si din strainatate, printre care si Waterboyz Romania, vor expune echipamente necesare pentru buna functionare a structurilor de primire.

Editia 2017 ROMHOTEL a beneficiat de prezenta a 83 de companii, care si-au expus produsele, astfel incat anul acesta nu am putut lipsi si ne vom prezenta in fata potentialilor clienti cu un numar mare de produse si de oferte oferte promotionale de care puteti beneficia.

Waterboyz, care nu mai are nevoie de nici o prezentare, fiind pe piata inca din anul 2011 in domeniul locurilor de joaca modulare, vine cu o serie de noutati pe care le veti putea vedea la ROMHOTEL. Clientii ne pot gasi in cladirea B1 stand 211, unde personalul echipei va sta la dispozitia fiecarui client care doreste sa afle mai multe informatii in ceea ce priveste domeniul amenajari locuri de joaca.

A deveni antreprenor este probabil visul oricarei persoane care doreste sa fie propriul sau sef, asadar crearea locurile de joaca pentru copii poate fi acel  business ce imbina perfect munca si distractia. Orice parinte ar prefera sa stie ca copilul sau se joaca sub atenta lui supraveghere si ca are propriul sau loc unde se poate duce sa se distreze ori de cate ori doreste sa mearga la joaca, astfel incat subiectul amenajari locuri de joaca de exterior trebuie aprofundat cat mai mult, iar noi va putem ajuta in acest sens.

Asadar, nu ratati ultimele tendinte in materie de locuri de joaca. Tobogane Gonflabile, Bile de mers pe apa si piscine gonflabile, locuri de joaca de interior sau de exterior, parc de trambuline, accesorii pentru locuri de joaca de interior, barcute gonflabile, electrice, gonflabile pentru apa/plaja -parcuri acvatice gonflabile, jucarii gonflabile, trenulete electrice/carusele electrice, castele gonflabile, leagane electrice cu jetoane , pationar sintetic, locuri de joaca modulare, trambulina elastica/saltea elastica, Jocuri Box si electronice pentru sali jocuri / balciuri, etc., toate acestea sunt doar o parte din numeroase produse care te pot ajuta sa iti deschizi propria ta afacere sau daca ai deja afacerea ta, sa o transforme in una de succes.

De asemenea, daca doriti sa realizati un loc de joaca de la zero si nu stiti exact de unde sa incepeti si necesitati consultanta cu privire la produse care sa se potriveasca planurilor avute. Waterboyz va poate ajuta cu afacerea dumneavoastra inca de la inceput. Va putem oferi consultanta in ceea ce priveste proiectarea, executia si montajul echipamentelor. Va oferim si varianta de afacere la cheie, unde veti putea intra in posesia unui proiect realizat de la cap la coada. Dumneavoastra alegeti varianta care vi se pare cea mai potrivita. Si daca dispuneti de un spatiu de joaca, va putem propune cateva variante de amenajari personalizate, special concepute pentru spatiul respectiv.

Nu ratati evenimentul ROMHOTEL 2018, care vine cu discounturi si promotii considerabile. Va asteptam!