Persuasiunea si limbajul nonverbal

|
19.09.2017 9:00am
Locatia: Palatul Parlamentului

Atat in viata, cat si in afaceri, chiar si cei mai buni au nevoie de instrumente eficiente pentru a fi intr-adevar convingatori.

Metodele care functioneaza cu adevarat nu sunt multe, iar cand le inveti de la un expert economisesti timp, bani, resurse, energie si maximizezi sansele de a ajunge acolo unde iti doresti.

Acum, mai mult decat oricand, PERSUASIUNEA, fie ca esti un om de vanzari, comparator sau intr-o pozitie de conducere, devine singura simpla diferenta care face diferenta.

Conferinta “Persuasiunea si limbajul nonverbal” prezinta cai sigure si demonstrate, pentru a deveni mai convingatori.

Scopul acestui program este de a dezvalui participantilor un set valoros de secrete si cum le poti pune in practica zi de zi.

Programul zilei va fi impartit in doua, in prima parte participantii avand ocazia sa invete totul despre etapele persuasiunii si influentarii, atat in situatii personale, cat si in cele de business. Cat de important e limbajul corpului si comunicarea nonverbal va fi un subiect de asemenea atins in aceasta prima parte a zilei. Si pentru ca fiecare suntem diferiti si in functie de cultura si tara, Kevin ne va invata cum sa ne personalizam limbajul corpului pentru a comunica cat mai eficient cu persoane din alte tari, maximizand astfel rezultate obtinute pe plan international.

Dupa-amiaza are in vederea doar influenta si persuasiunea si o vom imparti in doua sectiuni importante, si anume cele mai importante tehnici, tactici si strategii si bineinteles, cele mai noi tehnici, tactici si strategii.

Kevin Hogan este autorul a 22 de cărți și de numărare. El este cel mai bine cunoscut pentru cea mai bună carte de vânzare internațională, Psihologia Persuasiunea: Cum de a convinge pe alții să modul de gândire.

In ultimul deceniu, el a devenit Expertul in Limbajul Corpului si Influentarea inconstienta, fiind astfel numit de catre ABC, Fox, BBC, The New York Times, The New York Post si alte reviste populare precum Forbes, Investors Business Daily, InTouch, First for Women, Succes! si Cosmopolitan.

Biletele sunt disponibile pe: http://www.eventim.ro/ro/bilete/persuasiunea-si-limbajul-nonverbal-bucuresti-palatul-parlamentului-453255/event.html