Introducere in Analiza de Retea

|
23.03.2017 10:00am
Locatia: Hotel Intercontinental

O reţea socială este o hartă a relaţiilor dintre indivizi ce indică modurile în care ei sunt conectaţi prin diverse grade de familiaritate socială pornind de la cunoştinţe întâmplătoare până la legături familiale puternice.
Teoria reţelelor sau analiza reţelelor sociale este o tehnică utilizată în sociologie, antropologie şi în studiile organizaţionale şi se concentrează asupra felului de a rezolva problemele, de a conduce organizaţiile şi de a atinge obiectivele propuse.

Cursul este util din cel putin doua motive:                    – Contribuie la intelegerea unor teme si subiecte de cercetare diverse, din  perspectiva retelelor (e.g. obtinerea unui loc de munca si mobilitatea ocupationala; contagiunea sociala; influenta si puterea; comportamentele politice);                           – Permite constientizarea propriei retele sociale (in sens de structura si compozitie) si analiza acesteia.

Tematica cursului: 

  1. Ce este o analiza de retea
  2. Identificarea si constructia unei retea
  3. Indicatori la nivelul actorilor sociali
  4. Indicatori la nivelul retelei
  5. Importanta pozitiei in retea.                                               


Investitia ta este de 700 de lei si cuprinde o zi de   curs, pauze de cafea, pranz, suportul de curs.
Ziua pe care ar trebui sa o rezervi pentru acest curs este 23 martie 2017, incepand cu ora 10. Ne dam intalnire la Hotel   Intercontinental din  Bucuresti, unde vom ocupa o sala in functie de numarul de participanti.
Pentru cei mai hotarati, care se vor inscrie pana pe 15 februarie 2017, avem o reducere de 30%.

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta telefonic sau pe email.

Madalina Enache

contact@blackcardevents.ro

0741.368.840        

 

Galerie foto: