Cleaning Show 2018

|
20.03.2018 10:00am
Locatia: Romexpo, Bucuresti, Paviolion C1

Cleaning Show 2018! “Together we add bright”

Intre 20-23 martie 2018 Cleaning Show iti da intalnire la Romexpo, in pavilionul C1, la cea de-a 7-a editie a expozitiei, unde te asteptam cu un nou concept interactiv, evenimente personalizate, “brightness days” si networking la cel mai inalt nivel.

Timp de patru zile, de marti, 20 martie, pana vineri, 23 martie, cream o platforma de legatura intre toate ramurile cleaning-ului profesional, punand in contact producatorii, importatorii si distribuitorii de echipamente si produse de curatenie profesionala cu potentiali clienti si prestatorii de servicii, audienta vizata fiind formata din specialisti, manageri si decizionali din toate sectoarele de activitate.

  • Expozitia – Este conceptul cel mai eficient pentru contractele de tip B2B. Este platforma solida si sustenabila pentru liderii industriei si profesionistii din domeniul curateniei.

  • Stiri si Interviuri – Fii la curent cu ultimele informatii si prinde trendul industriei de curatenie profesionala!

  • Expozanti – Fii partenerul Cleaning Show si ai un public targetat, expunere media, renumele brandului tau pe piata din Romania si informatii utile! Bucura-te de intalnirile face-to-face, alege ideea “castigatoare” si fa-ti afacerea sa straluceasca!

  • Vizitatori – Ai o imagine de ansamblu a oportunitatilor de afaceri din aceasta industrie. Numai la Cleaning Show vei putea descoperi ultimele produse si tehnologii din curatenia profesionala.

  • Evenimente – Concepte personalizate, sesiuni de informare, dialog permanent, atentie la detalii si inovatii sunt doar cateva dintre caracteristicile Cleaning Show.