Certificare Points of You™ Train The Trainer, 21 ianuarie 2017

|
21.01.2017 9:00am
Locatia: Hotel Novotel, București

Points of You™ Romania organizează o nouă Certificare Train the Trainer pe 21 ianuarie 2017, la Hotel Novotel, București. Workshop-ul este conceput pentru traineri, manageri, profesori, coachi, psihologi, terapeuți, lideri de echipă, facilitatori, formatori, consultanți organizaționali care își doresc o extindere a trusei lor de instrumente profesionale și sunt interesați de introducerea unor elemente noi și neașteptate în activitatea lor profesională.

Acest workshop experimental va oferi o perspectivă nouă participanților și îi va învăța cum să utilizeze instrumentele Points of You™ cu scopul de a aduce plus valoare în ședințele de training și coach-ing. Participanții vor experimenta și vor învăța cum să descopere diferențele care împiedică oamenii să creeze legături autentice, să inițieze puncte de vedere diferite cu ajutorul metodei Points of You™, să fie mai eficienți în interacțiunea cu echipe și grupuri folosind instrumentele și metoda noastră de lucru, să angreneze oamenii în conversații bazate pe încredere, respect și sensibilitate, să aplice gândirea strategică și creativă în activitatea profesională și să adapteze instrumentele noastre oricărui conținut, obiectiv sau public țintă.

Investiția pentru participarea la acestă Certificare Internațională este de 2.198 lei (TVA inclus), care include coffee-break-uri, masa de prânz, setul de lucru format din cele 2 instrumente de lucru Points of You™ (jocurile „The Coaching Game” și „Punctum” – varianta în limba română sau engleză, în funcție de preferință), 3 sesiuni individuale, a câte o oră fiecare (pe Skype), de consultanță pentru integrarea conceptului Points of You™ în activitatea profesională a fiecărui participant. Early Bird: -15% pentru înscrieri până la 13 ianuarie 2017!

Pentru mai multe detalii și înscrieri, ne găsiți oricând pe www.points-of-you.ro, la adresa de e-mail hello@points-of-you.ro, dar și la telefon: 0745 01 85 84 – Loredana Săndulache, Training Manager.