Bucharest Art Exhibition

|
03.12.2021 12:00pm
Locatia: Athenee Palace Hilton (str. Episcopiei 1-3)

UPDATE
Din cauza cresterii ratei de infectare COVID în București, evenimentul Bucharest Art Exhibition programat pentru weekend-ul 15-16-17 octombrie nu va mai avea loc în format offline in datele mentionate.
In București activitatea desfășurată în spațiile culturale este permisă exclusiv doar persoanelor vaccinate fara dovada testarii negative la virusul Covid, asadar considerăm că desfășurarea unui eveniment de amploarea ar afecta siguranța participanților și a publicului. In aceasta situatie suntem nevoiți să amanam evenimentul pentru data de 13 noiembrie in format online, pentru a ne alinia programului Noaptea Alba a Galeriilor.
Imagini din galeria Bucharest Art Exhibition le veti putea urmari pe siteul www.noapteagaleriilor.ro
‼️ In format offline expozitia Bucharest Art Exhibition este reprogramata pentru weekend-ul 3-4-5 decembrie. ‼️
Bijuterie contemporana, pictura, sculptura, fotografie si design vestimentar vor straluci in atentia publicului intre 3-5 decembrie 2021 orele 12,00-20,00 in Sala Regina Maria – Athenee Palace Hilton (str. Episcopiei nr. 1-3).
In deschiderea evenimentului incepand cu orele 18,00 Gabi Stanescu, compozitor si violonist va sustine un concert.
Tempus fugit, tema evenimentului din acest an ne invita la o retrospectie a evolutiei artelor vizuale. Evolutia fiecarei opere a fost determinata de o schimbare majora a conceptiei artistului asupra realitatilor inconjuratoare.
In sectia „Bijuterie Contemporana” veti admira operele lucrate in rasina, argint, aur sau platina ale maestrilor bijutieri, absolventi Assamblage – Institutul de Arta si Design. Dupa un periplu prin galeriile de arta din Europa (Spania, Portugalia, Italia, Grecia, Turcia, etc.) in calitate de expozanti, artistii bijutieri se reintorc in Bucuresti pentru a expune in cadrul evenimentului Bucharest Art Exhibition organizat de ONG Anonymo Muza si Madame Sophie.
Pentru ca tema evenimentul este timpul, cum am putea sa il masuram mai bine decat cu un ceas?
Augustin Matei, invitat de marca, va expune o colectie de ceasuri de lux, ce a facut celebra Romania peste hotare in materie de bijuterie.
Expozitia de fotografie semnata de AnaMaria Kovalciuc, despre Vulcanii Noroiosi, isi propune sa promoveze Romania turistica, locuri mai putin mediatizate si vizitate dar a caror frumusete si importanta este inegalabila.
In sectia pictura veti putea admira lucrari abstracte, expresioniste semnate Iulia Paun.
Accesul se face GRATUIT.
Evenimentul se va desfășura în conformitate cu normele de siguranță impuse de către Ministerul Culturii pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii. Participantii la evenimentul Bucharest ART Exhibition vor respecta reglementările in vigoare și isi vor asuma riscurile ce rezultă în urma participării la eveniment de către toţi cei implicați: public, participanți, organizator.
Prin participarea la Bucharest Art Exhibition va dati acordul de a aparea in materialele foto/video/audio pe platformele noastre de socializare – Anonymo Muza/Madame Sophie (Facebook si Instagram), pe site-urile web – www.anonymomuza.ro / www.madamesophie.ro cat si pe canalele partenerilor nostri. Materialele NU vor fi sterse, vor ramane pe canalele noastre multimedia, intru-cat sunt folosite pentru promovarea evenimentului Bucharest Art Exhibition.
Galerie foto: