Atelier creativ de Crăciun: pictură pe ceramică și ceară

|
08.12.2017 6:30pm
Locatia: Fundația Calea Victoriei, str. Popa Soare nr. 40, et. 1

Cling, cling! :) Cu pași mici, dar siguri, vacanța de iarnă a pornit spre noi. Bucură-te de atmosfera caldă și prietenoasă a sărbătorilor și vino la Atelierul de obiecte decorative de Crăciun organizat pe 8 decembrie, de la 18.30, la Fundația Calea Victoriei. Adu cu tine poftă de meșterit, ceva creativitate și un strop de inspirație.

Maria E. Bălan te va învăța tehnici decorative pe care să le poți folosi apoi și acasă, atunci când vei dori să înfrumusețezi sau să personalizezi un obiect oarecare. Pentru întâlnirea noastră, am ales două lucruri ce se vor potrivi foarte bine cu sărbătoarea Crăciunului: o farfurie și o lumânare decorativă.

Ai mai pictat pe ceramică? Nu-i așa greu cum pare. Dacă ai materialele potrivite – culori speciale și contururi – și un profesor experimentat care să-ți explice cum faci să transferi modelul dorit pe suprafața farfuriei, lucrurile vor merge foarte bine. Vei avea, la final, o farfurie vesel decorată cu brăduți, oameni de zăpadă, fulgi de nea, steluțe sau orice alte simboluri ale iernii îți plac.

Pentru lumânarea decorativă vei folosi alte instrumente și feluri de culori (da, va fi și glitter glue). Maria îți va arăta cum să pictezi pe ceară și cum să transferi desenul ales de tine pe suprafața curbată a lumânării.

Cu ce rămâi după acest atelier? Cu amintirea unei seri vesele de iarnă, prieteni noi și două  obiecte frumos decorate cu care să-ți împodobești masa de Crăciun sau pe care să le faci cadou cuiva drag.

Atelierul are loc la sediul fundației, pe strada Popa Soare, la numărul 40, et. 1. Taxa de participare, care include costul celor două obiecte și al materialelor folosite este de 180 de lei. Te poți înscrie pe adresa contact@victoriei.ro