PROMELEK XXI PREZINTĂ LA IEAS 2018, WORKSHOP-UL „INOVAȚIE. NOUTATE. EXCLUSIVITATE”

|
BUCURESTI, Palatul Parlamentului Bucuresti – Sala Nicolae Bălcescu, 19.09.2018 2:00pm

Ne face plăcere să vă ținem la curent cu noutățile și evenimentele conexe ediției 2018 a International Electric & Automation Show.

Astfel, vă informăm ca firma Promelek XXI care activează pe piața instalațiilor electrice de peste douăzeci și unu de ani și este unic distribuitor în România al câtorva branduri exclusive: BAKS, DIETZEL, PCE și TEM, va prezenta în cadrul IEAS 2018, workshop-ul „Inovație. Noutate. Exclusivitate”.

Speaker-ul evenimentului, dl. Remus Hațegan ne-a dezvăluit câteva repere despre eveniment:

„Prezentare se va axa  în special pe produsele și soluțiile noi și inovatoare propuse de partenerii noștri.  Aceste noutăți vin să aducă un plus pe piața instalațiilor electrice și să contribuie la dezvoltarea acesteia. Vom încerca pe lângă prezentare să familiarizăm invitații cu produse ale acestor producători. În acest sens vom aduce și câteva mostre pentru vizualizare și testare.”

 Cei interesați pot confirma participarea prin înscriere online la IEAS 2018 și bifarea evenimentului Workshop Promelek. Click aici (link pe cuvantul aici) https://myconnector.ro/register/international-electric-automation-show-bucharest-ieas-2018-18-18-sep-2018/?lang=ro

Vă așteptăm la IEAS!

Parteneri IEAS 2018:  

 mPhoenix Contact 

Mitsubishi Electric 

Pony Car Sharing 

VTree