York – un oras medieval modern

Fermecatorul oras istoric York ofera vizitatorilor o plimbare bogata in cultura variata din Marea Britanie, oferind ceva care sa se potriveasca cu gusturile tuturor.

Minunatul York Minster este un loc pe care trebuie sa-l vezi iar locatia sa in inima acestui oras medieval il face un loc minunat pentru a incepe aventura prin paginile din istoria York.

Arhitectura si vitraliile sunt uimitoare, in special intr-o zi bine luminata. Pretul de intrare este modest in comparatie cu experienta. Exista optiuni pentru a prelungi turul, la cost suplimentar, in interiorul, in cripta si, de asemenea, pana la York Minster Tower, acesta din urma oferind vederi superbe ale orasului si a peisajului din jur. La 275 de pasi si avand inaltimea de 72 de metri, cu coridoare inguste si cu foarte putine puncte de trecere, turnul nu este destinat celor slabi de ingeri.

Continuam aventura in orasul vechi, unde va puteti bucura de o piata stradala plina de viata de weekend, strazi inguste pietruite, pline de vrajitoare, vrajitorii si magazine vikinge, oferindu-va o sansa de a indeplini toate nevoile legate de bagheta si sabia! Orasul vechi ofera cu adevarat un pas inapoi in timp, oferind vizitatorilor un tur gratuit prin exemple de arhitectura medievala cu fascicule si alei misterioase. Daca va uitati atent, aproape puteti vedea siluetele razboinicilor vikingi pe calea luptei si comerciantii de strada care vand blanuri si carne.

Centrul Viking Jorvik este un loc fantastic pentru a incheia vizita la York, taxa de intrare este din nou foarte rezonabila pentru ceea ce este oferit. Situat la una dintre cele mai cuprinzatoare sapaturi arheologice Viking oriunde in Anglia, centrul ofera un tur prin lucrarile de excavare si un tur virtual fantastic prin viata Viking. Animatromica si mediul rural sunt construite superb, comentariile sunt informative dar fara a fi prea complex si au reusit cumva sa capteze mirosul unui oras Viking, nu neaparat un lucru bun! Veti parasi centrul cu o vasta cunoastere a culturii Viking, turneul virtual combinat cu un muzeu bine structurat ofera ceva pentru toata lumea sa aprecieze.

Yorkul este o zi extraordinara pentru toate formele si dimensiunile si trebuie sa-i vezi pe oricine intr-un turneu prin istoria bogata a Marii Britanii.

calatorii,turism,weekend,Anglia,istorie,am fost

Comunicat publicat de: Anedi Serv SRL (click pentru a vizualiza profilul)