www.i-drpciv.ro este acum disponibil si pe dispozitivele mobile

#Auto / Moto #Bucuresti Vizualizari: 182

I-drpciv.ro a reusit sa devina in cel mai scurt timp unul dintre cele mai accesate site-uri de chestionare auto din mediul online romanesc. Aceasta reusita se datoreaza dedicatiei pentru oferirea unui continut de cea mai buna calitate, cu teste ale caror intrebari sunt preluate din surse oficiale si intotdeauna corecte. Pentru ca echipa I-drpciv.ro crede in progres si evolutie constanta, site-ul raspunde acum feedback-ului vizitatorilor lansand versiunea pentru dispozitive mobile.

Chestionare auto pe smartphone si tableta cu i-drpciv.ro

Echipa I-drpciv.ro intelege necesitatea de adaptare la mediul online mereu in schimbare si urmareste sa ofere cele mai accesibile resurse de studiu si testare a cunostintelor pentru viitorii soferi din Romania. Astfel, s-a decis lansarea variantei pentru dispozitive mobile astfel incat utilizatorii sa poata accesa site-ul si sa isi continue sesiunea de pregatire pentru examenului de obtinere a permisului in drum spre birou, in metrou, in statia de autobuz sau oriunde s-ar afla.

Decizia de a pune la dispozitia utilizatorilor o varianta dedicata pentru dispozitive mobile vine ca un raspuns la feedback-ul primit si numarul mereu in crestere de vizitatori de pe site. Completarea de chestionare drpciv online este o parte importanta a pregatirii in vederea sustinerii examenului teoretic pentru obtinerea permisului. Conform statisticilor, viitorii soferi care isi verifica si consolideaza cunostintele prin aceasta metoda au de doua ori mai multe sanse sa promoveze examenul inca de la prima incercare.

Problema cu care se confrunta cei mai multi doritori de permis este timpul liber. Orele practice de condus ocupa de cele mai multe ori tot timpul si asa limitat al multora, nemailasand loc pentru pregatirea teoretica.

Noua varianta I-drpciv.ro pentru dispozitive mobile a fost lansata intocmai pentru a rezolva aceasta problema. Avand acces la chestionare auto direct de pe smartphone sau tableta, viitorii soferi pot profita de orice moment liber pentru a rezolva cateva intrebari verificandu-si cunostintele si identificand usor subiectele problema.

Despre I-drpciv.ro

Site-ul I-drpciv.ro a fost lansat din pasiune pentru domeniul auto si identificarea nevoii, in mediul online romanesc, de o sursa de chestionare online ce simuleaza intocmai modul de desfasurare al examenului teoretic pentru obtinerea permisului, ce preiau intrebari doar din surse oficiale.
Site-ul s-a dezvoltat rapid intr-o resursa de incredere pentru toti viitorii soferi si pentru soferii care doresc sa mearga mai departe catre cariera de sofer profesionist. Pe langa chestionarele auto drpciv cu accesare rapida disponibile utilizatorilor inca de pe prima pagina a site-ului, I-drpciv.ro ofera informatii complete legate de codul rutier, semnele de circulatie sau actele necesare pentru permis, aplicatii de testare a vitezei de reactie, extrem de utile pentru soferi, dar si informatii utile despre alegerea scolii de soferi potrivite: www.i-drpciv.ro/scoala-de-soferi/ .

Date de contact:
Nume: Antonio
Functie: Administrator
Email: tony_antony2005@yahoo.com
Telefon: 0744628824
Cuvinte cheie:
chestionare auto


Comunicat publicat de: Pro Intersoft 2010 (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pro Intersoft 2010

Cum alegi instructorul perfect pentru scoala de soferi

#Auto / Moto   #Bucuresti Vizualizari: 142
Foarte multi tineri entuziasmati ca au ajuns la varsta la care isi pot lua permisul de soferi uita de detalii importante precum alegerea unei scoli…

7 trucuri de optimizare SEO care va vor ajuta

Cateva trucuri care vor ajuta in procesul de optimizare SEO al site-ului tau sau al afacerii tale online 1. Utilizati caractere bold. Puteti folosi si…

Campania DexOnline.net "Salvati Limba Romana" vine in ajutorul webmasterilor

#Cultura / Educatie   #Bucuresti Vizualizari: 196
DexOnline.net lanseaza o noua campanie cu scopul de a educa si culturaliza vorbitorii de Romania din mediul online. ‘’Salvati Limba Romana’’ incurajeaza webmasterii sa se…

SCIM 400 a fost lansat luna aceasta si pentru spitale

#Administratie Publica   #Brasov Vizualizari: 275
Incepand cu anul 2013, UltraVision, companie detinatoare a ControlInternManagerial.ro a lansat cele trei versiuni SCIM 400

Agentia imobiliara Unic Star si-a lansat site-ul online

#Imobiliar   #Brasov Vizualizari: 296
Agentia imobiliara Unic Star cu sediul in Rasnov a lansat site-ul de prezentare a ofertelor Unic-Star.ro
Vezi profilul Pro Intersoft 2010