Vrei un job in industria cosmetica de lux? Sakare recruteaza!

Vrei un job in industria cosmetica de lux? Sakare te asteapta la Paris! Cum sa faci cariera la un brand de cosmetice de lux, in capitala mondiala a modei.

Compania de cosmetice de lux Sakaré are nevoie de oameni perseverenti si plini de viata pentru un job de consilier de vanzari in magazinele sale din centrul Parisului. Si da, are nevoie de romani, care, desigur, contrar „traditiei” arhicunoscute, vor fi platiti la nivelul efortului depus.

E vorba de Paris!!!

Tour Eiffel, Champs-Élysées, croissant, Louvre, Mona Lisa, dragoste cat vezi cu ochii. Cine nu si-ar dori sa faca cariera in industria cosmetica, tocmai in capitala internationala a iubirii, a modei, a aromelor.. .

Multa lume cauta joburi in Franta, iar daca mai pui la socoteala si pasiunea pe care probabil ca o ai pentru produse cosmetice, cu siguranta ca deja te gandesti sa iti faci bagajele.

Daca vrei sa afli mai mult despre compania Sakaré, am pus la dispozitie informatii de prezentare la finalul articolului.

Ce vei avea de facut ca si consilier de vanzari pentru Sakaré? Jobul implica activitati zilnice de promovare si vanzare a produselor cosmetice de lux comercializate de companie.

Ce imi trebuie pentru a aplica cu succes la acest job din industria cosmetica?

Tot ce trebuie sa faci este sa fii tu insuti! … Si sa ai studii medii sau superioare, evident.

Naturaletea e la mare cautare in industria cosmetica, asta si o nevoie uriasa de afirmare. Perseverenta ta trebuie sa se impleteasca nitel cu o minima experienta in promotii, vanzari sau servicii de infrumusetare.

Daca nu le ai, tot e bine! Jobul este disponibil si celor care sunt la inceput de drum, dar au abilitati bune de comunicare si sunt dispusi sa urmeze o cariera in aceasta directie, in strainatate.

Bine-bine, te gandesti ca suna prea frumos ca sa fie adevarat. Trebuie sa existe o „chichita” pe undeva.

Nu, totul este pe fata.

Aplica acum la Sakaré. Sistemul e simplu. Va trebui sa treci prin doua etape de selectie sub forma unor interviuri, unul in limba romana, al doilea in limba engleza. Dupa fiecare interviu vei primi o nota, iar la final se va face o medie intre cele doua evaluari. Pentru a „promova” trebuie sa obtii o medie minima de 8.50.

Limba franceza este un atuu, insa nu este un capat de lume daca nu o detii in bagajul lingvistic pentru ca, daca vei fi selectat, vei face cursuri de franceza, oferite gratuit de companie.

Tot gratuit va fi si drumul pana la Paris, cu avionul desigur, drum asigurat de Sakaré. La fel va fi si prima luna de cazare.

Sunt convins ca suna precum jobul de vis, cel pe care l-ai asteptat toata viata. Poate ca suna exagerat, fantezist, insa oricine isi poate realiza cariera pe care si-o doreste, trebuie doar sa existe perseverenta.

Daca te-am convins, nimic mai simplu: da click aici si aplica pentru un job la compania de cosmetice de lux Sakaré.

job in paris sakare
Despre Sakaré:

Sakaré este o companie cu o experienta de 10 ani pe piata internatinala de produse cosmetice de lux. Sediul central al companiei este localizat in capitala Marii Britanii, Londra, insa viziunea comerciala abordata este internationala.

In afara de magazinele din Londra, Sakaré este prezenta cu magazine si in BerlinGermania, ParisFranta, dar si in AmsterdamOlanda.

Planurile de viitor ale companiei Sakaré presupun continuarea extinderii lantului de magazine, pentru inceput, inaugurarea de noi shop-uri la Paris.

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

industria cosmetica, produse cosmetice de lux, produse cosmetice, joburi in franta

Comunicat publicat de: re7consulting Romania (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de re7consulting Romania

Evolutia pietei de marketing digital din Romania in 2018

Romania inca este pe o panta ascendenta de dezvoltare pe piata de marketing digital. Multinationalele prezente in tara noastra pompeaza sume considerabile in campanii de…

Banda cu LED, ideala pentru afacerea ta eco. Iata de ce!

Banda cu LED, solutia pentru afacerea ta eco. Banda cu LED a crescut foarte mult ca popularitate in randul afacerilor cu cafenele, restaurante sau cluburi.

Optimizarea SEO: Semnificatii si recomandari SEO

In ansamblul sau, optimizarea SEO reprezinta o serie de masuri si strategii de promovare a paginilor web, prin care detinatorul unui site sau o companie…

Cum sa scrii un articol pentru a-ti creste vizibilitatea

Ai auzit de expresia „Content is king”? Invata cum sa scrii un articol intr-un mod corect si ai parcurs deja jumatate din drumul necesar pentru…