Vrei să te distrezi? Alege amenajarea unui laser tag pentru exterior

Îți place natura și jocurile în aer liber? Ai un spirit de echipă și îți plac activitățile distractive și la modă? Sau vrei să îți deschizi o afacere în care inclusiv tu te poți distra de dimineața până seara?

Alege amenajări laser tag pentru exterior.

Cum să invți tineri și bătrâni să împărtășească același joc? Cum să transformi o după-amiază simplă cu familia sau prietenii într-o aventură fabuloasă? Descoperă laser tag pentru exterior, un joc de acțiune în mărime naturală, bogat în emoții.

Avantaje ale Laser Tag!

Laser Tag are multe avantaje față de paintball, airosft sau orice altă activitate care necesită proiectile. De fapt, doar razele infraroșii sunt emise de la pușca laser, deci ești practic lovit. Gata cu impactul cu margele, vopsea și măști de protecție, fă-i loc distracției!

Cum se desfășoară Laser Tag

Trebuie să-ți „lovești” adversarii cu „lansatorul” laser, evitând în același timp să fii „lovit” și să acumulezi astfel cel mai mare număr de puncte pentru a câștiga jocul. Nu există violență, nici contact fizic, nici proiectile, deci, nici durere. Nimeni nu este eliminat în timpul jocului. Acest lucru face din acest joc o activitate sportivă distractivă, accesibilă tuturor generațiilor de la 6 ani și în care cei mai în vârstă își pot lăsa sufletul copilului să se exprime fără complexe. Păstrați doar distracția jocului. Echipat cu un laser tag, luptă-te cu adversarii și redescoperă senzațiile fără inconveniente, fără pericol.

Pentru cine este Laser Tag?

Laser tag este o activitate ideală pentru jocurile de familie, întrucât este intergenerațional, de lucru și de coeziune a echipei. Este un joc de precizie și strategie, perfect potrivit pentru:

  • Zile de nastere.
  • Întâlniri cu prietenii sau familia
  • De la 6 la 77 de ani, oricine poate participa la Laser Tag.
  • Adulți

Pentru a putea participa la acest tip de joc este nevoie de minim 4 jucători.

Scoruri și obiective

Scenariile jocului sunt numeroase: escortezi un Vip, capturezi steagul, dezactivezi o bombă. Toate aceste scenarii depind de fair-play și de înțelegerea de la fiecare dintre jucători, este nevoie doar de înșelăciune sau neînțelegere pentru a distruge scenariul. Scorurile se fac la sfârșitul jocului după consultarea jucătorilor.

  • Laser Tag

Toate scenariile sunt programate în avans, cu obiective de atins. Un jucător care a fost lovit nu poate atinge un obiectiv. Scorurile sunt în timp real, astfel încât spectatorii pot urmări progresul jocului.

  • Caracteristicile echipamentului

Dacă un jucător dorește să schimbe echipamentul pentru a-și varia stilul de joc (mitralieră, lunetist, pistol etc.), el trebuie să dețină fizic toate aceste arme de replică pentru a putea schimba echipamentul în timpul jocurilor.

Fiecare pușcă laser poate avea caracteristici diferite: rata de foc, daune, muniție, timpul de reîncărcare. Astfel, este posibil să îți actualizezi echipamentul pe tot parcursul jocului.

  • Diferitele moduri de joc

În funcție de vârsta jucătorilor și de tipul de joc dorit, se pot oferi diferite moduri de joc, de la simplu la mai complicat, cu efecte sonore diferite, în funcție de modul ales.

  • Moda pentru copii

Acest mod de joc oferă scenarii de joc adaptate celor mai mici cu efecte sonore adaptate copiilor.

  • Modul arcada

Modul Arcade este potrivit atât pentru jucătorii începători, cât și pentru cei experimentați, regulile sunt destul de simple și permit tuturor jucătorilor să se distreze rapid.Comunicat publicat de: Pro Digital Media (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pro Digital Media

Amenajări parcuri de trambuline elastice

Pentru a-ți păstra reputația în domeniul divertismentului, poți solicita amenajări parcuri de trambuline elastice de la waterboyz.ro. Deși săritul cu trambulină este o disciplină olimpică,…

Teniși copii, teniși fete, teniși băieți pentru formarea picioarelor sănătoase

Când un copil începe să meargă independent (vârsta cuprinsă între 8 și 18 luni), poziția corpului se schimbă, are loc o redistribuire a încărcăturii pe…

Beneficiile unor sisteme de cățărare pentru locurile de joacă

Aceste sisteme de cățărare pentru locurile de joacă, oferă cu siguranță multe beneficii pentru cei mici, fiind din acest motiv foarte apreciate. Despre sistemele de…

Amenajări complete locuri de joacă pentru exterior

Un loc de joacă în aer liber oferă un spațiu sigur și atractiv și este o atracție modernă și de înaltă calitate pentru copii. Există…

1. Aparate fitness pentru exterior

Datorita faptului ca viata cotidiana din ziua de astazi implica foarte mult sedentarism din pacate, aparatele de fitness pentru exterior reprezinta o inovatie pentru a…
Vezi profilul Pro Digital Media